facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Horten)

Elkjøp (Horten)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.



"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Horten!"
Adresse: Strandparken 3, 3187 Horten
Telefonnummer: +4721002121
By: Horten
Rute: Strandparken 3
Postnummer: 3187



relaterte søk: Elkjøp Horten åpningstider, Elkjøp åpen, Elkjøp lagerstatus, Elkjøp Voss, Elkjøp Bryne, Elkjøp Lillestrøm, Elkjøp søndagsåpent, Elkjøp Austevoll
Nærliggende lignende selskaper
Audio Aktøren Audio Aktøren 896 meter De har en fin nettside som er lett og bruke og disse folka er kanon og handle med.! H...
POWER POWER 1 km Hei! Jeg var her for en uke siden, og det føltes ut som jeg gikk inn på et gamlehjem....
Anmeldelser
Elkjøp Horten imponerer ikke. Det som fungerer i andre butikker fungerer ikke i denne. Prøvd både handel og retur i denne butikken og blir skuffet hver gang. Siste opplevelse så toppet det seg. Når de serverer det jeg vil kalle røverhistorier om rabatter og innkjøp uten å blunke så takker jeg for meg og handler heller andre steder. Tror neppe denne butikken blir bra før enkelte nøkkelpersoner i ledelsen blir byttet ut. Styr unna.
Beste og eneste brukelige elektronikk butikk i Horten. Personale som smiler og er hyggelige, og du får hjelp med det samme. Med andre ord, alt det Power ikke har . Kommer bare til å handle her i framtiden, da jeg er lei av å bli lurt på Power….!
Meget god service og kunnskapsrik betjening. Kom frem til en løsning som både var økonomisk gunstig for meg og hvor produktet var av høy kvalitet.
Har alltid likt denne butikken og kjøpt mye der. Aldri opplevd noe negativt, ei heller denne gangen. Flinke folk og stor kunnskap.
God service, bra utvalg, hyggelig butikk
Veldig blandede følelser. Mangel på kunnskap vedr telefoner hos noen av de ansatte. Måtte vente nesten 3 dager for å få ny tlf. Ikke bytt fra IPhone til noe annet hvis du har mange bilder og videoer! Fikk heldigvis kansellert kjøpet. Kundebehandlingen er egentlig verdt 4 stjerner men pga manglende innsikt og kunnskap så blir det bare 3 stjerner. Drar du til Elkjøp Horten? Så snakk med MORTEN! Han er den beste! Meget dyktig og empatisk.
Flinke folk og luftig butikk! Alltid elsket
God service, fikk hjelpen jeg trengte og litt til!
Veldig uhyggelige ansatte. Gjelder sikkert ikke alle, men i det minste de to jeg snakket med. Skal ikke tilbake hit
Sto veldig lenge før vi fikk hjelp. En kunde ga seg ikke og skulle nærmest fortelle hele livshistorien sin til ekspeditøren. Dette burde ekspeditøren stoppet, vi var flere som sto i kø, og det så både ham og den angjeldende kunden. Det tok lang tid før en annen ekspeditør kom, og da begynte han av alle ting å ekspedere personen som sto bakerst i køen, men var mest frampå.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elkjøp (Horten) med offentlig transport


Linden Park 70 meter
01
023
Rasmussens gate 470 meter
02
1153
1179
1182
70
71
N02
Rybergsgate 490 meter
02
1153
1179
1182
70
N02

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler