facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp

Elkjøp

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!



"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Sandvika!"
Adresse: Sandviksveien 183, 1337 Sandvika, Norway
Telefonnummer: +4721002121
By: Sandvika
Rute: Sandviksveien 183
Postnummer: 1337



relaterte søk: Elkjøp Sandvika Klikk og hent, Elkjøp Megastore, Elkjøp Sandvika kontakt, Elkjøp sandvika retur, Elkjøp kundeservice, Elkjøp Slependen åpningstider, Elkjøp Sandvika åpningstider, Sandvika Storsenter butikker
Nærliggende lignende selskaper
Stayclassy Sandvika Stayclassy Sandvika 708 meter S450 var garantert den beste sparkesykkelen jeg har kjøpt hos stayclassy, med tanke p...
Anmeldelser
Jeg har fått oppfatning at de har ikke peiling hva de driver med. Du skal lete lenge for å finne en så dårlig kundebehandling... Saken behandles av Forbrukertilsynet nå. Styr langt unna!
Ekstremt dårlig service av en i overkant frekk kundebehandler. Skjønner at det er mye å gjøre før jul men det kan ikke forsvare en slik oppførsel.
Aldri mer denne butikken.Skulle bare kjøpe deler til en walkie talkie.Blir henvist til 3 forskjellige steder hvor jg måtte trekke kølapp hver gang. Ingen hjelp å få. Kunden bak meg i køen skulle kjøpe ny fin TV og han var derfor mye mer interessant enn meg. Meget dårlige service fra de ansatte!
Fin og stor butikk. Enkel henting av "klikk og hent" varer.
Måtte vente mer en halv time for å hente produktet, det var bare en medarbeider som forsvinner mer enn 10 minutter hver gang skal snakke med en kunde, vi har vært mer enn 10 kunder, alt for flaut!
Styr langt unna! Bestilte alt av hvitevarer i anledning oppussing. Stadige utsettelser på leveringen. Ingen informasjon fra selger angående ekstra deler som måtte kjøpes i tillegg for å få montert plasmafilter til koketoppen. Feil gang på gang, umulig å få tak i noen som kunne noe som helst, heller ikke Witt, produsenten, klarte å skjønne noe som helst. Sendte to ganger feil og defekte deler. Hvitevarer bestilt 30. mars. Alt på plass etter gjentatte besøk, mailer, og telefoner 1.august. Gir fullstendig blaffen i kundene sine og mangler totalt evnen til å få til noe som helst. Styr langt unna!
Bestilte et outletprodukt. Fikk aldri noen leveringsbekreftelse så kontaktet kundesevice noen dager etter jeg allerede skulle ha mottatt produktet. De skulle ta kontakt med butikken og de skulle ringe og fikse det asap. Måtte ta kontakt 3 ganger med noen dagers mellomrom fordi jeg aldri hørte noe med samme beskjed om at butikken skulle ta kontakt. Da sa jeg ifra om at dette var tredje gang. Først da skjer det noe og butikken ringer meg med forklaring på at de ikke hadde produktet jeg hadde bestilt og betalt for og at de kunne overføre pengene tilbake. Thats it. Jeg ba om kompensasjon og om de kunne sende meg forslag dagen etter. Hørte aldri noe mer og måtte ta kontakt enda en gang med beskjed om at de kunne tilby meg et annet produkt til mange tusen med 5% kr rabatt. Det jeg først bestilte og ikke fikk var nesten halv pris. Tar kontakt en femte gang med beskjed om at jeg må sende mail og vente mange dager på svar. Da fikk jeg nok. Bestilte det jeg skulle ha på Komplett hvor alt gikk som smurt, og valgte å skrive dette slik at flere kanskje får med seg hvor dårlig kundebehandling og oppfølging de har her.
Jeg har kjøpt ørepropper og kjøpte forsikring. Det var ett problem på øreproppene. Jeg leverte hos dem og ventet mere enn en måned til at jeg fikk dem uten å gjøre noe med dem.
Jeg har handlet mye her siste året, da jeg har vært veldig fornøyd med service i butikken. Men ett av produktene jeg kjøpte har jeg levert til garantireparasjon, og da er service og forståelse lik null. Så da slutter jeg å handle her. Enkelt og greit. .
Strålende tur innom her forleden dag! Fikk hjelp av en kjekk selger. Fredrik tror jeg han het, høyreist og utstyrt med et par vakre brune øyne!!! Og da snakker jeg ikke om det nye kjøleskapet han solgte meg! Would go here again :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elkjøp med offentlig transport


Kjørbokollen 50 meter
250N
260E
265
270
Kjørbokollen 50 meter
Kjørbokollen 60 meter
250N
260E
265
270
Jongsstubben 330 meter
201
Sandvika storsenter 350 meter
201
202
203
204
205
211
213

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler