facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp

Elkjøp

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.



"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Sunndalsøra!"
Adresse: Industriveien 45, 6600 Sunndalsøra
Telefonnummer: 21002121
By: Sunndalsøra
Rute: Industriveien 45
Postnummer: 6600



relaterte søk: elkjøp oslo, elkjøp lørenskog, elkjøp kundeservice, elkjøp ullevål, elkjøp åpningstider, elkjøp alna, elkjøp kundeavis, elkjøp forus
Nærliggende lignende selskaper
POWER POWER 987 meter Grei å hjelpsom betjening
Anmeldelser
Selger opplyser om at det ikke er problem å bytte om man ikke er fornøyd med produktet, men vær klar over at dette mener de IKKE. Kjøpte et sett som skulle være TO øreplugger, men fikk et med bare en øreplugg, så dette var deres feil. Esken ble selvfølgelig åpnet før man oppdaget det. Når jeg kom for å bytte var dette blitt et "hygienisk produkt" de ikke kunne ta tilbake.var IKKE prøvd i øret og tlpasningsringene lå fortsatt i uåpnet plast. Har handlet mye her, men ønsker man hjelp ETTER salget virker det som interessen/kompetansen er fraværende. Er vel derfor en betaler "litt" ekstra på butikk? Vel, så enkelt ble de kvitt en kundefamilie...for småpenger, men når "begeret er fullt" så....Er ikke SÅ langt til neste butikk, så det blir ikke noe problem.
Ryddig og oversiktlig butikk med trivelige ansatte, kommer og spør om en treng hjelp i det du kjem inn i butikken Anbefales!
Hei, hvordan kan jeg bytte et kjøp under garanti eller returnere det? Finner ikke en e-postadresse å skrive til
Kundevennlig. reklamerte på en komfyr De ordnet saken øyeblikkelig
Ser ut som et rotete, kaotisk lagerrom, men med hyggelige ansatte!
Takk for svært god service! Elkjøp Sunndalsøra var en av de siste butikkene som hadde Sonos One SL på lager. Jeg skulle kjøre forbi Sunndalsøra på vei nordover fra Oslo og planla å stikke innom Elkjøp for å hente Sonos høyttalerne, for å så gi de i gave senere samme dag dit jeg skulle på besøk. Dessverre ble min seks timer lange kjøretur forlenget med en time pga. kø grunnet en kollisjon. GPSen viste at jeg bare ville rekke frem til Elkjøp 15 min etter stengetid. Jeg var rådvill og ringte Elkjøp Sunndalsøra. De var veldig serviceorientert og hjelpsom. De ordnet betaling via Vipps og møtte meg i butikken 15 min etter stengetid med varene. Takk til Elkjøp Sunndalsøra for svært god service og for å ha reddet gaven og en ellers svært irriterende kjøretur med mye forsinkelser.
En stor å fin butikk. God service.
Veldig hyggelig og hjelpsomme ansatte
Koselig liten Elkjøp. Det er ikke store utvalget her siden den er utrolig liten, men de ansatte er utrolig hyggelige og hjelper til med alt. Var innom for å bytte en sportsklokke jeg ikke fikk til. Fikk hjelp av de ansatte til å fikse både klokka og mobilen min, så de fungerte.
God kundebehandling, og takk for gratis frakt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elkjøp med offentlig transport


Håsen 190 meter
902

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler