facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Klepp)

Elkjøp (Klepp)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.



"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Kleppe!"
Adresse: Solavegen 25, 4352 Kleppe
Telefonnummer: +4721002121
By: Kleppe
Rute: Solavegen 25
Postnummer: 4352



relaterte søk: elkjøp klepp åpningstilbud, elkjøp klepp åpningsfest, elkjøp klepp jærhagen, elkjøp klepp post, elkjøp klepp tilbud, elkjøp jærhagen, elkjøp klepp kundeavis, power klepp
Nærliggende lignende selskaper
IRephone Norge IRephone Norge 602 meter Ledende leverandør av ekte OEX InCell LCD-skjermer for iPhone
Anmeldelser
Fin & ryddig butikk med kompetente ansatte. Selv om jeg uten tvil kan anbefale denne butikken for folk som er ute etter el-varer, hvitevarer etc. på klepp, så må jeg helt ærlig si at jeg foretrekker Power butikken ikke langt unna Elkjøp - rett og slett fordi jeg føler at jeg får mer for pengene her i tillegg til at jeg rett og slett føler meg mer vel i relasjon til atmosfæren i butikken hos Power. Dessuten så føler at Power har en mer moderne nettpresens, noe som jo er ytterst viktig i denne tidsalderen. Med alt dette sagt så ønsker jeg ikke å snakke negativt om Elkjøp, dette er i stor grad bare personlige preferanser.
Dårlig Kundeservice , Han jeg snakkte med kunne blitt trent bedre
Stort å fint her på den nye Elkjøpen på Jærhagen. Alltid behjelpelige folk og godt utvalg.
Elendig telefon service....tast 2...å du kommer rett på noe instrument musikk/lyd. Ikke noe informasjon om hvor du står i køen...eller om at de kan ringe tilbake....RETT OG SLETT ELENDIG!!!
Ryddig hjelpsom personal, bra og oversiktlig butikk
Kjøpte meg en data her og var utrolig fornøyd med kundeservicen jeg fikk. Prøvde ikke å proppe på med flere ting som jeg ikke trengte. Hyggelig, rask og effektiv handel med en som kunne sitt område innen data. 5/5 går her først før konkurrentene på senteret.
Har handlet i denne butikken flere ganger, og hver gang har det oppstått feil fra Elkjøp sin side. Ikke ordner de opp heller. Anbefaler ikke!
Helt greit, var litt vanskelig å finne det jeg skulle ha. Jeg hadde tenkt å kjøpe noe Samsung Smartthings-utstyr, og var litt styr å finne frem til hvor det lå. Folka som jobba der visste ikke hva produkt jeg snakket om engang.
Jeg kjøpte et stykke og jeg gjorde beholderen var tom ?????
Familiemedlem ble fortalt at garanti på TV var utgått etter 2 år når panelet sluttet å fungere. Det ble forhandlet frem en "ordning" hvor nytt TV skulle leveres til halv pris. Selv om forbruker har full reklamasjonsrett, ble spørsmål om dette avvist i butikken. Useriøse selgere som utnytter kunder med mindre kjennskap til egne rettigheter.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elkjøp (Klepp) med offentlig transport


Klepp rådhus 300 meter
58
59
62
X44
Solavegen 420 meter
52
N94
SK2002
X44
Klepp everk 420 meter
52
N94
SK2002
X44
Kleppe skule 490 meter
52
N94
X44

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler