facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Kristiansund)

Elkjøp (Kristiansund)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.



"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Kristiansund!"
Adresse: Omagata 166, 6517 Kristiansund
Telefonnummer: +4721002121
By: Kristiansund
Rute: Omagata 166
Postnummer: 6517



relaterte søk: elkjøp åpningstider, elkjøp skien, elkjop, power kristiansund, elkjøp kundeavis, lefdal, elkjøp kundeservice, elkjøp molde
Nærliggende lignende selskaper
POWER POWER 918 meter Ventet i mobilavdeling i 15 minutt imens jeg leter etter deksel. ingen kom frem til f...
Elkjøp Phonehouse Storkaia Elkjøp Phonehouse Storkaia 3 km Vet ikke helt hva slags idioter som jobber her, men ubrukelig er de. Kjøpte Oneplus 1...
Anmeldelser
Kjøpte ei vaskemaskin til hytta mi i Kvisvika. Den måtte kjøpes snart da vi ventet flere besøk, og det medfører mye skitne klær. Da vi starta maskina var det en ulyd som var høy. Det viste seg at en gummibelg mellom trommel og maskina ikke var festet. Kontaktet butikk som ville ha produktnummet og div. Måtte da kjøre tilbake 5 mil en veg. Ønsket ei ny maskin, men den skulle repares. Når ble ikke bestemt, da det var et annet firma. Da satt jeg på hytta med skitne sengeklær o.s.v. Venta besøk. Bor i Trondheim, men sitter og venter på når rep. kommer, men vet ikke når. Dette er elendig service,og minner om at skryt fra kunder er den beste reklame. Burde jeg ikke ha fått hevet kjøpet?
Flott service og alt fra rimelige varer til dyrt. Alt hva hjertet begjærer
Den verste kundeservice jeg har vært borti noen ganger. Produktet ble ikke reparert som det skal, men ble den skyld for at selv produktet er dårlig den som kostet 15k nye. Servicen var veldig utålmodig hører ingenting på kunder, skylder på produktet istedefor å faktisk hjelpe til å løse problemet. Dårlig!!!!!!
Fikk usedvanlig god hjelp når jeg var der sist, var snakk om en gave og gutten som skulle få gaven var med så spurte betjeningen om det var mulig han kunne hente og pakke slik jeg bare betalte og mannen løp plukket og pakket fint inn. Litt høy tynn mann/gutt med skjegg, fantastisk service innstilt noe som gir 10av10 mulige og tommel opp til vedkommende
Internet says they have 5 pc of product in store, but that wasn’t correct. REPORTED
Kanskje tidenes dårligste kundeservice! Svarer frekt, ikke interessert i å hjelpe eller selge noe. Varehussjefen Stine burde kanskje finne seg en ny jobb, for hun genererer ikke salg i alle fall! Mer ufin og ufyselig kundebehandler skal du lete lenge etter.
Butikken oppleves stor og uoversiktlig, men når man får hjelp av deres dyktige ansatte, er det ingen problem. Sønnen min og jeg var og kjøpte telefoner der, og vi fikk super hjelp fra en av ungdommene som jobber der.
Snakket med Marcus på kundeservicen, han holdt meg i mer enn 30 minutter og kom ikke tilbake til meg. Hjalp meg ikke i det hele tatt.
Svært god service med en ipad
Kjøpte pc hos Elkjøp, men måtte inn på reparasjon og fikk tilbake en pc med deler som var dårligere enn det som var originalt i den. Dette nevnte de heller ikke noe om, fant tilfeldig ut senere.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elkjøp (Kristiansund) med offentlig transport


Løkkemyra 410 meter
100
811
812
821
901
905
Flyplasskrysset 440 meter
100
811
812
821
901
905
Løkkemyrveien 460 meter
807

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler