facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Leknes)

Elkjøp (Leknes)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Adresse: Idrettsgata 71, 8376 Leknes
Telefonnummer: +4776081240
By: Leknes
Rute: Idrettsgata 71
Postnummer: 8376



relaterte søk: power leknes, elkjøp kundeavis, elkjøp tromsø, elkjøp åpningstider, elkjøp skien, elkjøp svolvær, lefdal, elkjøp jessheim
Nærliggende lignende selskaper
POWER POWER 551 meter Imøtekommende og god service. Fikk ny smoothie maskin på garantien, noe fratrekk pga ...
Anmeldelser
Pent og ryddig, godt utvalg. Ikke alltid at nettvarebeholdningen er den de hevder at de har! Gjelder Elkjøp generelt, ikke Leknes spesielt. Trivelig og hjelpsom betjening.
Jeg var ikke på Eĺkjøp, men Bonus.Det er en butikk som selger møbler, lamper, senger, sengutstyr bl.a.Meget fint utvalg.
Svært flinke sørvisfolk på iPad og tlf!
God sevice,trivelig betjening, med god Innsikt i det de selger.
Beste elkjøp butikken
Syns ikke betjeningen er inntresert i kunder
Kunnskapsrike medarbeidere som er ivrig på å hjelpe deg.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler