facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Porsgrunn)

Elkjøp (Porsgrunn)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.



"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Porsgrunn!"
Adresse: Skippergata 8, 3919 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: +4721002121
By: Porsgrunn
Rute: Skippergata 8
Postnummer: 3919



relaterte søk: Elkjøp Porsgrunn åpningstider, Elkjøp åpningstider, Elkjøp åpen, Elkjøp Skien, Elkjøp Kjørbekk, Elkjøp lagerstatus, Elkjøp Voss, Elkjøp Lillestrøm
Nærliggende lignende selskaper
POWER POWER 99 meter Flott Power butikk. Rent og oversiktlig,og hyggelig betjening.
Eltavle Grenland As Eltavle Grenland As 3 km God service og kjempe karer på verkstedet.
Gadgetworld.no Gadgetworld.no 6 km www.gadgetworld.no - En verden av dingser og tilbehør!
Anmeldelser
Sto å venter i kø ved mobilavdelingen den 10.2 ca 15.30. Var 2 stk der,en ung jente og en mann der. Mannen trengte litt hjelp og jenta overtok. Hun sa til mannen at jeg trengte litt hjelp. Han gikk og hjalp en annen mulig han var før meg i køen. Han forsvant med mannen og kom tilbake. Da hjalp han ett eldre par som kom etter meg istedenfor ! . Da gikk jeg fra den butikken. Kjøpte en ny mobiltelefon ett annet som er mer serviceinnstilt. Anbefales ikke !
Jeg ønsker å velsigne alle kunder og ansatte. Om du ignorer mine velsignelser kommer gud til ignorere dine ønsker. Selgerne er veldig tøffe som danser på disken. Da frister det å kjøpe en tv og en telefon og kanskje en banan. helst moden
Elkjøp er en kjent butikkjede. Du får samme service hos alle desverre. Ikke dårlig men kan forbedres. Første annsatt smilte,sa hei og spurte om vi trengte hjelp. God velkomst! Når annsatte står iveien og prater med andre kunder bør de være oppmerksom på andre kunder som vil forbi. Slik har jeg opplevd på flere Elkøp butikker så derfor får de "bare" 4 stjerner.
Dere glemte å ta av/deaktivere 1 av de 2 alarmene som er på OneBladen jeg kjøpte hos dere, så jeg fikk en veldig lite hyggelig opplevelse når jeg skulle inn på neste butikk.
Dårlig prismerking på varer. Lite hyggelige ansatte da dette blir nevnt.
Som med de aller fleste Elkjøp butikker virker fokuset til å kretse rundt salg og ikke kundeservice. Her har Elkjøp sentralt en jobb å gjøre og jeg belaster hverken de ansatte eller lederen for dette. Butikken er ryddig og oversiktlig og man finner stort sett det man trenger uten å bero på de ansatte.
Fikk helt super service av ei ung jente som hjalp med det jeg trengte og spurte om. Og også stort pluss at de faktisk hadde varen inne, måtte innom tre butikker før jeg fikk tak i det jeg skulle ha.
Ingen ting å klage på.
Hei alle som skal kjøpe kjøkken. Epoq kjøkken er for så vidt et bra kjøkken. Men support og oppfølging under leveranse, når varer ikke kommer og di konsekvenser det fører til for deg, bryr ikke Elkøp/Epoq seg noe om. Her må du gå på med krom rygg og kreve skal du komme noen vei. Teksten som dem henviser til, at hvis du ikke hører noe fra support før leveransen, så skal alle deler være på vei. stemmer ikke. Så her kan du gå på en smell med både utleie, elektriker, rørlegger osv. Du trur du får alt, men så kommer bare deler av kjøkkenet... Du blir bare kompensert med kr500,- i uka, selv om du går glipp av leieinntekter, eller må ta fri flere ganger fra jobb for å kjøre til hytta. leveransen blir stort sett oppgitt mellom 1200 og 2000 så blir du varslet 30min før dem er der. Hadde jeg vist det jeg vet nå, hadde vi gått for en annen leverandør.
RASK men Dårlig service. Liten kunnskap om hva de selger. Og alt handler om mersalg.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elkjøp (Porsgrunn) med offentlig transport


Down Town Bymuseet 40 meter
P4
Skippergata 180 meter
M1
M1N
Frednesøya 260 meter
P4
Frednes 290 meter
M1
M1N
S17
S3
Down Town Franklintorget 370 meter
601
M1
M1N
M2
M2N
M3
M3N
P4
P5
S16
S17
S19

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler