facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Sogn)

Elkjøp (Sogn)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.



"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Sogn!"
Adresse: Kloppaveien 1, 6854 Kaupanger
Telefonnummer: +4721002121
By: Kaupanger
Rute: Kloppaveien 1
Postnummer: 6854



relaterte søk: elkjøp kaupanger åpningstider, elkjøp haugesund, elkjøp kaupanger tlf, elkjøp askim, elkjøp førde, elkjøp oslo, elkjøp butikker, elkjøp vadsø
Anmeldelser
Fin Elkjøp med godt utvalg og hyggelig betjening. De hadde det jeg kom for å kjøpe.
Er du uheldig som meg så kan det gå år før du får orden på ting. kjøpte ei kjøkken vifte som rauk i juni i 2023, framleis ikkje reparert i august 2023. Oppdatering: No er me kommen til Mars 2024 året etter og den er framleis ikkje reparert. Bestilte også 2 varmepumper før jul, fikk 2 innedeler levert og så kom det melding om at utedelane var utgått. Fikk beskjed og anbefaling på ein anna modell som eg skulle bestille, men dei kom heller aldri,. etterlyste dei etter 2 mnd men då kunne dei fortelje at dei ikkje kunne levere likevel. Det kan sjå ut som om dei ikkje har heilt kontroll på businessen lenger.
Vi kom for å kjøpe mobiltelefon 10 min før stengetid en lørdag. Selgeren var med oss og registrerte kjøpet, ordnet skjerbeskyttelse og alt til langt over stengetid. Like blid. +for godteri i butikken
Stor fin butikk. Kom en hyggelig og behjelpelig ansatt veldig raskt og hjalp oss med både tv og bærbar høytaler. Anbefales.
Stor og ryddig butikken med bra utvalg! Flinke alle sammen. Jeg kjøpte en Samsung telefon og fekk hjelp til å overføre alle data fra den gamle. Tusen takk !Kjempe fornøyd.
Kjempe bra service. God info om produktene. Kjøpte tv der i dag. Om tv'n er like bra som servicen så er eg storfornøyd. Er nok verdt den halvtimen de tar å vente på rette innstillinger på bildekvaliteten. Kan anbefalle denne butikken til alle
Dårlig kundeservice. Selger forsøker å selge meg en brukt telefon til 11000,-. Dro tilbake og fikk bare en skulderreisning. Ingen beklagelse. Utrolig dårlig opplevelse. Aldri tilbake dit.
Upålitelige ansatte uten kunnskap eller oppriktig interesse for å hjelpe kundene sine med best mulig løsning. Flere store og små "lokale" prisavvik fra elkjop.no, uprofesjonelt og useriøst av en kjedebutikk.! Det er kun fortjeneste og marginer som er i fokus ikke ditt behov, styr unna!
Her får man alltid den hjelpen man har behov for. Fantastisk bemanning di ansatte hjelper gjerne om man trenger det
Har de to siste årene fått service og hjelp med varekjøp som vi er veldig fornøgde med. Morten og de andre ansatte yter på toppnivå.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler