facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Sortland)

Elkjøp (Sortland)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Adresse: Sjøgata 30, 8400 Sortland, Norway
Telefonnummer: +4721002121
By: Sortland
Rute: Sjøgata 30
Postnummer: 8400



relaterte søk: elkjop, elkjøp tromsø, elkjøp åpningstider, power sortland, euronics sortland, elkjøp skien, elkjøp stokmarknes, elkjøp kundeservice
Nærliggende lignende selskaper
Elon Sortland Elon Sortland 528 meter Godt utvalg, hyggelig betjening og lave priser!
Anmeldelser
Stor og fin butikk, godt oversiktlig. Bra betjening.
Litt rotete utenfor, men det så ut til at det foregår noe utbedring av fasaden, slik at det er nok noe som er forbigående.
Det er ganske utrolig at det ikke står noen i kassa og at man må vente over 5 minutter på at noen skal komme. Og dette kommer fra en som selv har jobbet på Elkjøp. Dessuten var ikkje klikk&hent klar, selv etter to timer - og når man kommer i kassa må de gå og hente varen i butikken, da faller poenget litt bort.
Hadde ikke de varene jeg etterspurte. Utsolgt eller ikke på lager.
Ryddig og fin butikk, god kundeservice
Lagerstyring er ikke under kontroll. Enkelte produktgrupper ser ut som om de fases ut pga av sen eller manglende lagerbeholdning
De hjalp med det jeg trengte hjelp med, men desverre var nok ikke det en reklamasjon. Så jeg måtte betale for den nye ladeledningen.
Fin og oversiktlig butikk. Stort sett greie ansatte i forbindelse med salg, men har dessverre også opplevd de som forsøker å lure forbrukeren til at man ikke har lovens rettigheter når det skulle oppstå reklamasjon.
Kan gå litt hurtigere å bli ekspedert og få betale varene i kassene...
Meget dårlig kundeservice !!! Skulle levere inn en splitter ny vare som ikke fungerte. Fikk beskjed at varen måtte sendes inn til service, jeg hadde ikke krav på ny vare. Fikk beskjed om at jeg kunne heller ikke oppheve kjøpet grunnen COVID-19. Tragisk er rette ordet !!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler