facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Stord)

Elkjøp (Stord)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.



"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Stord!"
Adresse: Rundehaugen 1, 5406 Stord Island, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +4753456020
By: Stord Island
Rute: Rundehaugen 1
Postnummer: 5406



relaterte søk: Elkjøp Drammen epost, Elkjøp Harstad kundeservice, Elkjøp Forus, Elkjøp Strømmen kontakt, Elkjøp Lagunen service, Elkjøp klager, E-post Elkjøp, Elkjøp administrasjon
Nærliggende lignende selskaper
Skousen Hvitevarer Skousen Hvitevarer 90 meter Flott butikk,god service, men lite synlig inngang. Lagerleveringsinngangen var bedre ...
POWER POWER 325 meter Vært her 2 ganger, for å kjøpe annonsert vare begge gangene. Begge gangene hadde de i...
Mobilreparatøren - mobrep.no Mobilreparatøren - mobrep.no 2 km utrolig god service eg fikk der, de jobber kjapt og vil hjelpe:
Anmeldelser
Hentet varen min som jeg hadde bestilt på forhånd. Tok en runde i butikken for å titte litt rundt. Visse plasser var dårlig rengjort. 4ansatte stod i service delen av butikken mens jeg stod og ventet på å få hjelp i lang tid. Det gjør dermed at butikken ikke for 5 stjerner denne gangen.
Når en treffer rett person som kan sine ting er alt bra.
Ansatte må få kundeservice kurs.
Ikke fornøyd med hverken service eller leveranse. Elendig oppfølging og ansvarsfraskrivelse, null vilje til å rydde opp når det gjelder reklamasjoner. De forsøkte lure meg til å betale for samme varer flere ganger fordi de hadde "mistet" varene på lageret, snakk om flere tusen kroner. Ordnet seg til en viss grad tilslutt men holder meg unna.
Spesiell butikk: Noen i betjeningen oppfører seg så rart at jeg heller handler hos Elkjøp Bømlo, men siste gang traff jeg en som var normal og hyggelig.
Fantastisk butikk og ikke minst kundebehandling'en som til syvende og sist betyr alt for att det blir din butikk som du forholder deg til. Ja varene er jo tipp topp samt pris ellers hadde jeg ikke vert innom der. Takk for en fantastisk innsats i dag.
Prøvde å bruke pris match på en grill, fikk bedsje om at det ikkje var Jernia i det området å at di da la på frakt pris på grillen på prisen eg viste Jernia solgte den for. Selv om eg forklarte at den koster ko over 1000 kr åvil være gratis frak fra Jernia
Spørs veldig på hvem du snakker med i butikken. Noen av de ansatte er kjempegrei mens andre virker som de helst ville vært hjemme. Ikke alle som har god nok kunnskap om produktene de selger.
Den var fantastisk, kom inn døra treffe først sjefen på Elkjøp med eit smil om munnen og eit strålende hei. Sa kva eg skule ha og ho viste meg kor eg skule henvende meg og fekk fantastiske hjelp av ein hyggelig ung mann.
Godt Utvalg av spill på ps4 og xbox, men det kunne vert flere ps5 spill. ellers har det alt du trenger.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elkjøp (Stord) med offentlig transport


Heiane ved Fylkesnes bil 220 meter
654
671
673
676
Heiane 220 meter
554
559
620
654
671
673
700
NW400
Heiane ved Fylkesnes bil 230 meter
Heiane ved Fylkesnes bil 240 meter
654
671
673
676
Heiane Storsenter 340 meter
676

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler