facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ellingsgården Restaurant og Camping

Ellingsgården Restaurant og Camping
Adresse: Ellingsgården , Vinjeøra 7203, NO
Telefonnummer: 412 99 171
By: Vinjeøra
Rute: Ellingsgården
Postnummer: 7203



relaterte søk: ellingsgården meny, camping rindal, ellingsgården grillrestaurant & camping, ellingsgården webkamera
Anmeldelser
Veldig koselig plass både ute og inne. Flott service, for når vi kom 25 mc førere rett før stegning en torsdag kveld, holdt de åpent utover, slik at vi fikk kjøpt oss middag og dessert. Rent og pent på toalettrom og god plass ute med parkering av mc og biler. Det er benker ute, så man kan nyte sola når den dukker opp.
Etter å ha fått beskjed ved bestilling at det kunne ta mellom 20-30 minutter før cheesburgeren var klar, ventet vi i 60 minutter. Da ba jeg om å få pengene tilbake så vi kunne komme oss videre på vår 8-timers kjøretur. I stedet endte jeg opp med en stusselig burger som jeg måtte spise mens jeg kjørte. Hadde stedet hatt litt stolthet og ære, hadde jeg fått tilbake pengene og burgeren som kompensasjon for ubehaget med det hele. Svært skuffende opplevelse.
Det tok over en halvtime før vi fikk maten, uten at vi ble opplyst at det kunne ta tid eller tilbud om kaffe el i ventetiden eller etter maten.Biffstrimler var så seige at de ikke gikk tygge.
Maten var god, men hytte nr:1 er noe av det verste jeg har sett. Selv om vi har bestilt så virker det som om de ble tatt på senga. De gav oss ei hytte der du først gikk på spindelvev rett utforbi døra., så holdt du på å deise rett i senga når du kom inn, på grunn av at gulvet hellet så mye at du bør sette sjøbein når du reiser deg opp på det verste punktet. Temperaturen her tror jeg lå på 11 grader inne på hytta når vi kom. De andre hyttene er sikkert okey, men men
God burger, fordi den var saltet litt, og salt fremmer smak. Godt.Mat: 5/5
Trivelig stoppested. Klassisk veikro følelse med god kost. Store porsjoner. Hyggelig betjening.
Kjempe god mat, hyggelig og rask service i flott lokaleMat: 5/5
God og allsidig matmeny. Sist vi var der måtte vi vente lenger enn vanlig på maten. Maten var varm og god når vi fikk den. Lite folk da vi var der. Vi kommer tilbake ved neste anledning.
Ventet 45 minutter på en burger. Helt tragisk
Trivelig stopp for en matbit..Her får du middag til hele familien, og lag og foreninger kan bestille mat her. Ikke minst, veldig fint beliggende på Hemkjøln, f.eks på tur til Kristiansund..
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ellingsgården Restaurant og Camping med offentlig transport


Vinjeøra skole 90 meter
5701
5702
Vinjeøra 310 meter
470
5701
905

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler