facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elsk Meg Opp

Elsk Meg Opp

Info

Vår jobb er å elske dem opp! Omfavne den de er og være trygg, svart jord omkring røttene deres. Lekende betrakte mens de folder seg ut i sin ekthet og til sitt levende potensial!

Historie

"Når den lille kroppen din raser i følelser som fyller hele deg, og tårene dine renner fra to sinte øyne som ser rett på meg. Viljesterk, fortvilet, sint. I det øyeblikket, når du uskyldig tror at jeg er årsaken til at du føler som du gjør. Du er klar til å ta opp kampen.

Jeg kjenner mitt eget ubehag i møte med dine følelser. Vet at mitt ubehag skapes inni meg. Kjenner at jeg kan stå i det. Kjenner at det er ingen kamp å kjempe, ingen årsak til å ta noe personlig. Ingenting å fikse. Bare å synke inn i det som er. Puste. Overse mine egne impulser og vite at jeg trenger ikke foreta meg noe. Bare være der, sammen med deg. Til du kommer på plass i deg selv igjen. Vet at det gjør du alltid. Slik jeg også gjør det. Vet at vi kan begge stå i det. Ingenting står i fare. Ingenting må fikses. Det er helt perfekt.

Akkurat nå kaotisk. Om en liten stund, fredelig. Sånn er livet. Alltid i endring. Når kaotiske tanker og følelser får være i fred stilles sinnet til ro. Og når det skjer, kan kjærligheten bre sine vinger ut. Bak kaotiske tanker og følelser har kjærligheten rot. I denne roten hviler vi alltid - også når opplevelsen av den glir ut av vår bevissthet. Der møtes vi når det skifter. Der er vi begge forankret i sinnets visdom".

Da jeg først skjønte, gjennom dyp innsikt, at jeg ikke trenger å ta mine egne tanker og følelser på alvor, endret alt seg. Ikke på en dramatisk måte, men mer som en prosess der jeg våknet mer og mer opp til oppdagelsen av menneskets sanne natur. Senere, ettersom denne oppdagelsen har modnet i meg og jeg har kunnet betrakte og gjenoppdage min datter og vår relasjon i lys av den, har jeg aldri sluttet å forundre meg over hva som skjuler seg i dypet av vårt menneskelige sinn.

Det å vite, at inni meg har jeg tilgang til ro - en dyp stillhet jeg kan hvile i. Alltid. Også når det er kaotisk i hodet og jeg dras inn i tankenes og følelsenes stormvær. Det har endret hele måten jeg møter livet - og barnet mitt - på. Dette har jeg lyst til å dele med verden og med deg!

Vår oppgave

Å bidra til en verden av betingelsesløs kjærlighet - ett barn av gangen!

Produkter

Coaching, Kurs, Foredrag

Adresse: 7716 Steinkjer
Telefonnummer: 48091085
on.enilno@altaamar
By: Steinkjer
Postnummer: 7716


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Elsk Meg Opp.

Steinkjer personlig veileder

åpningstider, plassering. Elsk Meg Opp adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Elsk Meg Opp. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Elsk Meg Opp med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Thane Rådgivning Thane Rådgivning 430 km Ønsker du å takle stress og krav bedre? Jeg har mange års erfaring som leder og vet h...
Rita Susegg - Farge Energi Coaching og Helhetsterapi Rita Susegg - Farge Energi Coaching og Helhe... 430 km Farge Energi Coaching, Colour mirrors fargeterapi, EFT, EFT Power, RAW healing, RAW O...
Kari Hortman Coach Kari Hortman Coach 431 km Oversatt av Google hun er så fin. Original she is so nice.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler