facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elstad Camping

"Idyllisk campingplass ved Gudbrandsdalslågen med god plass til bobiler, campingvogner og telt. Nær fine fjell. Lillehammer 5 mil. Landsbyen Ringebu 4 km. Ringebu stavkirke 900m. Åpent fra 1. Mai til 1 Oktober."
Adresse: Gudbrandsdalsvegen 1660, 2630 Ringebu
Telefonnummer: 95094486
By: Ringebu
Rute: Gudbrandsdalsvegen 1660
Postnummer: 2630



relaterte søk: elstad camping priser, camping ringebu, elstad camping åpningstider, enden camping, elstad camping flom, camping ringebufjellet, elstad camping norwegen, camping gudbrandsdalen
Nærliggende lignende selskaper
Frya Leir Frya Leir 8 km Flott sted hvor jeg ofte har overnattet på reise, med min hund.Rom: 3/5
Anmeldelser
Fin beliggenhet, rett ved elva. Positivt: Store hytter, i forhold til pris. Svært bra renhold. Kiosk med godt utvalg i resepsjonen. Fin liten lekeplass for ungene. Ca 30 minutter unna Hunderfossen familiepark. Negativt : Slitt sanitæranlegg med behov for oppgradering. Ikke mulighet for å lade el-bil. En del støy fra e6. Myntinnkast i dusjer. Kun 2 av 4 senger hadde dyne / pute. Mangler det meste av bestikk ol i hytte. Alt i alt en helt ok campingplass. God service og romslige hytter trekker opp. Vær obs på at hyttene er dårlig utstyrt med kjøkkenutstyr.
Koselig og landlig campingplass som ligger i gangavstand fra sentrumet @LandsbyenRingebu og har elva Laugen som naturelementer inntil seg. Egen tursti nesten helt inn til sentrum - her kan du sykle eller gå uten trafikk.
Fin og rolig campingplass, hyggelig betjening. 355,- for vogn med 5 pers. inkl strøm i høysesongen. 10,- for 4 minutt dusj. Fin lekeplass med trampoline, klatrestativ, sklie og huskestativ. Store flotte grønne marker å campe på. Vi fikk stille oss der vi ville, så lenge vi holdt 4 meter fra naboene. Liten kiosk i resepsjonen. Gammelt sanitæranlegg, men opplevde det som rent og velholdt. Vi er en familie på 2+3 som stoppet først på Mageli, men der var som det pleier å være; fullt! Så vi kjørte videre nordover og stoppet på denne. Angrer ikke på det! Ikke like mye å gjøre for barna, Men der var flere barn, så de fikk seg fort noen å leke med på lekeplassen! Kort vei til Ringebu, der det er dagligvarehandel. Anbefales!
Finn utsikt med hyggelig ansatte, eneste dårlig var toalettene som var litt utdatert. Men som regel var plassen veldig fin med lekeplasser for barn og god kiosk.
Stor flott plass rett ved elva, rene sanitæranlegg .hyggelig betjening.
Elstad camping så ut som en fin plass, så vi bestemte oss for å stoppe for å ta en avgjørelse om vi skulle ta noen netter der. Vi parkerte på parkeringsplassen utenfor resepsjonen, tok ut vår hund i bånd og gikk noen skritt mot bommen. Da ble vi stoppet av en fra betjeningen, som lurte på om vi kunne reise et annet sted for å lufte hunden vår. Så da ble dette første og siste gang for oss på dette stedet.
Bilen vår streiket, men NAF personen som berget bilen var hyggelig å kjørte oss til campingen. Hyggelig dame som ga litt avslag siden vi ikke hadde bil og fikk problemer. Fikk også lov å la vogna stå mens vi byttet/fikset bilen vår 4 sånn i forhold til fasiliteter. Men de fortjener 5 for kundeservicen
Vi overnattet med bobil, fin plass ved elven, det ser fint ut på plassen. Men dusjen, kunne tro vi var på 70/80 tallet. 10 kroner for 4 min. men jeg fant ikke ut av varmt og kaldt vann, var bare kaldt helt til nabodusjen skrudde av, da holdt jeg på å bli skolla, når jeg endeligt fant ut av det klarte jeg såvidt å såpe meg inn før de 4 min. var over. Aldri mer.
Hyggelig betjening og flott plass. Fint turområde langs elva. Ungene koste seg på lekeplassen og trampolinen. Mulighet for å tømme gråvannstanken. Ikke oppmerkede plasser så vi kunne finne oss en fin plass der vi ønsket.
Nok et trivelig opphold på Eldstad Camping. Flott beliggenhet, rent sanitærbygg, god plass og ei veldig trivelig dame som driver campingen. Døgnprisen er det heller ikke noe å si på. Dette er en campingplass vi har som fast stoppested hver sommer. Vi er liksom nødt til å ha ei eller flere overnattinger der hver sommer.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elstad Camping med offentlig transport


Elstad camping 70 meter
142
251
252
253
254

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler