facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elsykkelbutikken

Elsykkelbutikken

Info

Elsykkelbutikken leverer elsykler, tilbehør og service sånn at du kan ta deg frem raskt, billig og holde helsa vedlike! Kom innom og prøv elsykkel!

Historie

Opp og fram som en lek. Elsykkelbutikken selger ettermonteringssett (RetroFit) og ferdige EL-Sykler fra ELRIDE.



"Elsykkelbutikken leverer elsykler av topp kvalitet! Besøk vår butikk på Lade for en prøvetur og elsykkelprat. Velg elsykkel du og, enten til tur eller til hverdag - vi har utvalget og erfaringen slik at du får en sykkel du blir fornøyd med :"
Adresse: Haakon VIIs gate 17, 7041 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 41349664
on.nekkitublekkysle@tkatnok
By: Trondheim
Rute: Haakon VIIs gate 17
Postnummer: 7041


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: elride prime urban, ombyggingssett el sykkel, elride mini, elsykkelspesialisten, elride prime test, leie elsykkel trondheim, haibike trondheim, elsykkel konvertering
Anmeldelser
Super service både ved kjøp av sykkel og service. Jeg var sent ute for å hente sykkelen etter service og ringte dem, de stilte opp og ventet til jeg kom etter stengetid. Dyktig betjening og man føler seg virkelig ivaretatt. Anbefaler alle som tenker på å kjøpe elsykkel å ta turen innom Elsykkelbutikken på Lade før de bestemmer seg. Terningkast seks, jeg kommer tilbake .
Elendig ettersalgsstøtte for Haibike elsykkel kjøpt for NOK 40.000,-. Sykkelen var ikke ferdig montert ved levering ikke alvorlig, men manglet skrue på bjellet, jeg måtte installere batteriet til computeren selv da de sa den som fulgte med i en plastpose var en "reserve" - viser manglende interesse for detaljer syns jeg. De klarer ikke å fortelle meg hva slags sideveske er ment å passe til bagasjebrettet - det har vist seg umulig for meg å finne noen - Thule, Ortlieb og flere andre merker jeg har prøvd er for store, men de sier jeg bare skal gå i en hvilken som helst sykkelbutikk og velge... Nå som kjeden er brukket etter svært lite bruk klarer de ikke å fortelle meg hva kjede det er som passer. Den jeg snakket med beklaget og sa han klarte ikke å finne svar på Google... kremt... Det virker som om de ikke har kompetanse om alle de syklene de selger...
Fantastisk kundeservice! Rask respons på garantisak, svarer på henvendelser og gir gode råd og veiledning. Anbefales!!
Hei! Var innom Elsykkelbutikken, Trondheim i dag for å få reparert et defekt skjermfeste. Delen var på lager og sykkelen var fixet på ~10 minutt til en fornuftig pris. Topp service og terningkast 7+ Morten
Jeg skulle bestille piggdekk til min elsykkel, og tolket informasjonen på deres side med at de skulle sende "et sett" med vinterdekk, og ikke bare "et" vinterdekk. De tok kontakt og hjalp meg få til et dekk til i samme frakt, så veldig god kundeservice, og takk for forståelsen!:
Kom dit for å se på elsykkel og lære litt mer om dem og evt. prøve ut en sykkel som passet meg. Dro også rundt til konkurrentene og så litt mer, endte opp med at jeg kom tilbake og kjøpte sykkelen jeg prøvde ut som var en Elride Prime Urban og syklet hjem med den for senere å plukke opp bilen jeg kjørte dit med, noe som var en fryd. Kort sagt gleder jeg meg til å sykle mer og slippe bussen til arbeid da arbeid ikke har noen parkeringsplasser. Kommer til å oppdatere vurderingen etter å ha brukt sykkelen en del, men er fornøyd med kundeservicen. Edit: Oppfølging etter en måneds bruk, er meget fornøyd med sykkelen, har syklet mye og ikke hatt noen problemer. Tunge oppoverbakker er overkommelige med hjelpen av den elektriske motoren, ellers så har jeg den avslått på 0 når jeg ikke er utmattet eller ikke sykler i lange oppoverbakker. Kort sagt så har sykling i Trondheim uansett hvor du bor og hvor du skal innen rimelighetens grenser blitt gøy for meg.
Gode sykler til en fornuftig pris og meget god service. Har kjøpt 4 stk EL-ride og en retrofit og er strålende fornøyd
Nydelig service. De har god peiling på batteriteknologi, som naturlig nok er viktig hos denne type butikk.
Gode priser, fantastisk service og meget høy kvalitet. Ta en tur innom Elsykkelbutikken på Lade, anbefales!
Greie folk. Meget bra service. Godt utvalg i elsykler. Løp og kjøp!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elsykkelbutikken med offentlig transport


Haakon VII gate 25 340 meter
15
2
Jørgen B. Lysholms vei 350 meter
106
13
20
54
Lade idrettsanlegg 400 meter
15
2
Lade allé 80 460 meter
106
13
20
54

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Elsykkelbutikken.

Trondheim sykkelbutikk

åpningstider, plassering. Haakon VIIs gate 17 trondheim sport og fritid kart bykart, satellitt visning. Elsykkelbutikken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Elsykkelbutikken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Elsykkelbutikken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler