facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elutstyr

Elutstyr

Info

Elutstyr startet som nettbutikk i 2005. Vi har helt fra starten av valgt å selge Hi-Fi og bilstereoprodukter som vi selv kan stå inne for.

Historie

Elutstyr startet som nettbutikk i 2005. Vi har helt fra starten av valgt å selge Hi-Fi og bilstereoprodukter som vi selv kan stå inne for. Dette har ført oss dit vi er i dag hvor vi er blitt en betydelig distributør av bilstereoartikler. I vårt nøye utvalgte sortiment finner du svært mange EISA awards og testvinnere fra kjente magasiner. Les mer om oss på vår nettside www.elutstyr.no.



"Elutstyr AS driver utsalg og montering av alt innen bilmultimedia som bilstereo, bilradio, DAB-radio, ryggekamera med mer. I tillegg til vårt monteringsverksted har vi besøkende i butikken lokalt og sender bestillinger med gratis frakt over hele landet med Posten."
Adresse: Moldegårdsveien 5, 6415 Molde, Norway
Telefonnummer: 46668634
on.rytstule@ecivresednuk
By: Molde
Rute: Moldegårdsveien 5
Postnummer: 6415


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: bilradiospesialisten, bilstereo montering, bilstereo, bilradio oslo, elutstyr.no erfaringer, bilstereo trondheim, biltilpasset stereo, elektroimportøren
Anmeldelser
Profesjonelt firma som har god oversikt over suveren lyd i bil. Anbefaler alle å reise til dette firma dersom du ønsker kremlyd i bil! 5 av 5.
Meget god service, bra erfaring, hvet god hva han driver med og kjem med gode tips / råd om du trenger det. :
God service, hyggelig betjening som virkelig tar seg tid til å yte service utenom det vanlige! Også hyggelige priser og godt utvalg! Fem-stjerners!
Kompetent og kunnskapsrik betjening. Meget godt sted å handle om det er pappas BMW, rånebilen, eller hva som helst du trenger god lyd i.
Fin butikk for lydutstyr for blant annet bil. Dessverre er det etter hva jeg ser kun en ansatt og det er da endel ventetid. Elutstyr er også ganske dyrt.
Supert utvalg,proffe og service innstilt betjening Kommer gjerne tilbake!
Kjempe service. Kjøpte en liten ting bare. Hadde kjøpt det jeg trengte et annet sted. Angrer på det.
Kjøpte hertz høyttalere noen uker siden, rask levering.
Her får du gromlyd til bilen din , og til hjemmet.
Bra service og hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler