facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elverum Golfsenter As

Elverum Golfsenter As

Info

Elverum Golfsenter AS er ett topp moderne innendørs golfsenter på ca 300m2 i Elverum sentrum. Senteret er ubemannet og alltid åpent! Velkommen!

Etikett

Elverum Golfsenter AS
Selvbetjent innendørs golfsenter i Elverum sentrum. Senteret har to trackman simulatorer og ett nærspills område på ca 50m2.
Booking av timer gjøres via vår hjemmeside:
www.elverumgolfsenter.no

Adresse: Storgata 17, 2408 Elverum, Norway
Telefonnummer: +4790970112
on.retnesflogmurevle@tsop
By: Elverum
Rute: Storgata 17
Postnummer: 2408


Anmeldelser
Et herlig sted å opprettholde golfspillet gjennom høst og vinter, eller bare en regnværsdag. Suveren service og hjelp når det trengs. Anbefales på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Elverum Golfsenter As. Storgata 17 kart bykart, satellitt visning. Elverum Golfsenter As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Elverum Golfsenter As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Elverum Golfsenter As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler