facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elverum Janitsjarkorps

Elverum Janitsjarkorps

Info

Sentrumskorpset i Elverum! :-)
EJK ble etablert 1923, og teller i dag mer enn 50 medlemmer.
Øvelse hver tirsdag fra 18.30-21.30 på Søbakken skole.

Historie

Vel blåst i mer enn 90 år!
I 2013 feiret Elverum Janitsjarkorps sine første 90 år med jubileumskonsert og regionstevne.

I 1923 ble Elverum Janitsjarkorps dannet som del av guttelaget Mjølner, og fra 1924 har korpset stått på egne bein. Fortsatt kan vi med stolthet si at vi holder våre formålsparagrafer levende: ”Ivareta og utvikle korpsmusikk og korpsaktiviteter, herunder virke til musikkens fremme i Elverum.” og ”Skape og utvikle kameratskap, samhold og sosial aktivitet innen korpset og med andre korps og andre kulturaktiviteter.”

Elverum Janitsjarkorps har på mange måter satt spor i lokalsamfunnet. En ting er at 17. mai ikke ville vært den samme uten, men visste du for eksempel at vårt æresmedlem Paul Andersen må ta størstedelen av æren for musikkpaviljongen i Elvarheimparken?

Gjennom 90 år er historiene om neglesprett og spilleoppdrag i sludd og regn mange, men mange er også historiene om de flotte korpsturene med egen ”utenrikskomite”, historiene om alle de vellykkede konsertene og alle de livate sosiale samværene. En klassiker er 17. mai-frokosten klokka 06 om morgenen, der musikantene møter opp hjemme hos et medlem, eller hvem som helst ellers som inviterer.

Medlemslista teller i dag ca 40 engasjerte og for det meste samspilte musikanter, og vi tar imot nye medlemmer med åpne armer.

Adresse: Søbakkvegen 27, 2409 Elverum, Norway
Telefonnummer: 91886548
By: Elverum
Rute: Søbakkvegen 27
Postnummer: 2409


Nærliggende lignende selskaper
Teencats Teencats 8 km Teencats er et norsk Teddy Boy Rock'n'Roll-/rockabillyband fra Hernes i Elverum kommu...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler