facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elverum kulturskole

Elverum kulturskole

Info

Elverum kulturskole lærer elevene å utvikle praktiske ferdigheter innenfor et kunstfag.

Vi er en aktiv kulturskole med mange faste tilbud og spennende prosjekter.

Historie

Elverum kulturskole skal sørge for at elevene utvikler praktiske ferdigheter innenfor et kunstfagene musikk, dans, drama eller visuell kunst. Elevene skal tilegne seg bruk av ulike teknikker og teori. De skal kunne anvende denne kompetansen for å utrykke seg og være kreative i skapende prosesser ved forestillinger konserter og visninger.

Elverum kulturskole skal utvikle elevenes evner og anlegg ut fra den enkeltes forutsetninger, slik at de kan få en meningsfylt og stimulerende fritidsaktivitet og at opplæringen kan danne et grunnlag for en senere yrkesutdanning innenfor kunstfag.

Elverum kulturskole skal være et kompetansesenter for skoleverket og kulturlivet, i arbeidet med å gi opplæring i og fremme forståelse og interesse for kunst i lokalmiljøet.

Les mer om våre tilbud her: http://elverumkulturskole.no

Hovedopptaket til kulturskolen skjer 1. Juni. Alle søknader registreres inn på venteliste og inntak skjer etter dato på innkommet søknad. Alder spiller en rolle for å få funksjonelle grupper. De som får plass, blir kontaktet og må bekrefte at plass mottas. Kulturskolens undervisningsår følger i hovedsak skoleruta.

Søking om plass gjøres via kulturskolens nettsider.

Utmelding
De som har plass i kulturskolen har plassen til den sies opp skriftlig til rektor. Påbegynt semester betales for i sin helhet.

Adresse: Lærerskolealleen 1, 2408 Elverum, Norway
Telefonnummer: 482 77 087
By: Elverum
Rute: Lærerskolealleen 1
Postnummer: 2408



relaterte søk: danseskole elverum, musikk elverum, dans elverum, gitar elverum, elverum kulturhus, teater elverum, elverum kommune, kommunestyre elverum
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler