facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elverum Skytterlag

Elverum Skytterlag

Info

Vi har stort fokus på rekruttering, godt samhold, god opplæring, sikkerhet og trygge omgivelser både på trening og i konkurranser.

Historie

Elverum skytterlag er et skytterlag som har tilhold inne på skytefeltet til Forsvaret på Terningmoen i Elverum.

Laget har arrangert 5 Landsskytterstevner (1895, 1912, 1990, 2000 og 2010) og har en god infrastruktur med store baner og en meget flott skytterhall. Vi har dessuten fått tildelt Landsskytterstevnet i 2020.

Hovedarbeidet ligger i å tilrettelegge for ny rekruttering og ukentlige treninger. Hovedjobben med rekruttering gjøres på vinterhalvåret i lagets skytterhall. Det avvikles egen skyteskole for nye ungdommer, og det kjøres treninger 4 dager i uken vinteren gjennom.

Vi har en brukbar utstyrspark hvor det er rikelig anledning til å få låne våpen og kjøpe ammunisjon for lagets medlemmer.

Årlig arrangerer vi stevner på vår innendørsbane, utendørsbane og feltskyting. Fra 2014 ble vi fast arrangør av Østlendingen-finalen.

Laget disponerer et stort fint skytterhus, i tillegg til en skytterhall, som er til lagets medlemmers sosiale tilstelninger. Dette leies også ut til andre når det er ledig.

Utendørs har vi 100-meter og 200-meter. Begge banene er utstyrt med 12 skiver fra Kongsberg Target Systems (KTS). I skytterhallen har vi en 15-meter som er utstyrt med 8 KTS-skiver. Vi tilbyr også 10-meterskyting med 10 elektroniske skiver. I tillegg til dette har vi et godt samarbeid med Forsvaret, slik at vi benytter skytefeltet på Terningmoen til feltskyting.

Adresse: Elverum, Norway
Telefonnummer: 907 85 451
on.galrettyks@murevle
By: Elverum



relaterte søk: elverum skytterlag no, skytterhuset elverum, storviltprøve elverum, åsnes skytterlag, nordskogbygda skytterlag, østlendingen skytingen 2018, åmot skytterlag, dfs
Nærliggende lignende selskaper
Elverum Rideklubb Elverum Rideklubb 1 km Kjempefint sted å ha hest. Var der i helgen og så på et stevne. Kjempekoselig.
CK Elverum CK Elverum 2 km Flott trygt område
Elverum Håndball Herrer Elverum Håndball Herrer 2 km I love Elverum Håndball team very much.
Elverum Fotball Elverum Fotball 2 km Flotte anlegg med tilstelninger for store og små. Lekeanlegg hele tiden, og med utsal...
Åsgårdtoppens Løypelag Åsgårdtoppens Løypelag 2 km Bilder og nyheter fra Åsgårdtoppens Løypelag. Løypelaget kjører opp skiløyper i Silju...
Anmeldelser
Det er en forening jeg har stor nyte og glede av.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler