facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elverums Julemarked

Elverums Julemarked

Info

1.+2.+3.desember kommer julestemningen til Elverum med Julemarked på Heradstun, Julegrantenning i Leiret og Glomdalsmuseets Julestue.

Historie

Første helgen i desember går Elverums Julemarked av stabelen. Det er en sammenslutning av flere julearrangementer i Leiret, på Glomdalsmuseet og på Heradstun.

FREDAG 1.DESEMBER
Fredags kveld starter vi med "Julemarked med nogot attåt" på Heradstun. Her blir det god stemning med Annar Bye, julemarked med fine julegaver, mathall med lokalmat og nissens landhandleri.

LØRDAG 2.DESEMBER
"Julemarked på Heradstun" med flotte, hjemmelaga håndverksprodukter, lokaltmat, nisseverksted og julefotografering m.m.

Elverum Kunstforening og Møteplassen inviterer til "Julemarked på Nysted". Her kan du kjøpe gløgg, julegaver, Midtun-artikler og få julestemning med på kjøpet.

Julegateåpning i Leiret med fakkeltog fra folkehøgskolen til rådhuset. Julegranen tennes og nissen kommer med noe godt til barna.

SØNDAG 3.DESEMBER
"Julestue" på Glomdalsmuseet ønsker velkommen til en dag med god gammeldags førjulsstemning med mye underholdning og aktiviteter både inne og ute. Salg av lokalprodusert mat og håndverk.

Julemarkedet på Heradsbygd er åpen og julegrana tennes. Julekonsert på Nedre Løken gård.

Adresse: Storgata 18, 2401 Elverum, Norway
Telefonnummer: 62433000
By: Elverum
Rute: Storgata 18
Postnummer: 2401


Nærliggende lignende selskaper
Joker Event AS Joker Event AS 832 meter Flinke folk og god service, anbefales
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler