facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ElvisTaxi Skien Taxi H-140

ElvisTaxi Skien Taxi H-140

Info

Taxi H-140 Skien Taxi



"Vi gir deg trygg og trivelig transport i taxi og taxibuss/maxi taxi i Skien, Grenland og Vestfold og Telemark. Til sammen 60 kjøretøy av ulike størrelser. 16 kjøretøy tilpasset transport av rullestolbrukere."
Adresse: Skistredet, 3701 Skien
Telefonnummer: 05210
By: Skien
Rute: Skistredet
Postnummer: 3701


Anmeldelser
Styr unna så godt det lar seg gjøre. Fredag 14:22 ringte jeg og bil skulle komme. Det tok 55 minutter før bilen dukket opp. Jeg skulle noen kilometer. Snakket i telefonen på turen og fulgte ikke med, ikke er jeg kjent i Skien heller. Når jeg la på oppdaget jeg at sjåføren hadde kjørt langt unna destinasjonen min og en tur på noen minutter ble til en tur på nesten halvtimen til slutt. Sjåføren hadde adressen.
Styr unna! Sier de er to min unna. Tross dette måtte vi vente 45 minutter, gikk ut av arrangementet og stod klarte. Så gikk glipp av mye ved å vente nesten 1 time. Problemet er ikke å vente på en taxi, det er at taxien ikke komme til avtalt tid er problemet!! Sentralbordet legger også på med deg når du ringer å klager. Ingen hjelp å få. Håpløs. Håper ingen tar denne taxien, har aldri opplevd lignende med hverken Porsgrunn eller bamble taxi. Ring heller Bamble - 35960220
Frustrerende! Har fast kjøring til skole for mitt barnebarn.Enten kommer de alt for sent eller glemmer å hente! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg ringer å etterlyser bil.Dette burde Skien kommune ta tak i,jeg er ikke alene om å vente forgjeves på Taxi her dessverre.
Blir hentet i byen, eneste sjåføren bryr seg om er og prate i tlf med venner eller kolleger! Meget dårlig service! Bilen stopper 1km føre huset og forteller at vi må hå resten.
Svarer relativt raskt og må sjeldent vente lenge på bil. Stort sett hyggelige sjåfører
ringte sentralbordet og ble møtt av en sinna dame som ble frustrert på meg bare fordi jeg ikke kunne gi en adresse med en gang. La på og ringte en annen taxi bedrift i grenland som hade mye bedre kundeservice
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon ElvisTaxi Skien Taxi H-140.

Skien taxi

åpningstider, plassering. Skistredet kart bykart, satellitt visning. ElvisTaxi Skien Taxi H-140 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på ElvisTaxi Skien Taxi H-140. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om ElvisTaxi Skien Taxi H-140 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Skien Maxitaxi AS Skien Maxitaxi AS 3 km Skikkelig dårlig service, ville ikke prate med oss
Taxi Transport Telemark As Taxi Transport Telemark As 4 km Beste automatvasken jeg har prøvd! Anbefales!
Flytaxi Flytaxi 6 km Flytaxi.as skal gjøre det enkelt å reise til og fra flyplasser. Først velger du flypl...
Skien Taxi Skien Taxi 329 km Styr unna så godt det lar seg gjøre. Fredag 14:22 ringte jeg og bil skulle komme. Det...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler