facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for En Smak av Asia

En Smak av Asia

Info

Asiatisk restaurant i hovedgaten på Rena.

Adresse: Brugata 14, 2450 Rena, Norway
Telefonnummer: 46834939
By: Rena
Rute: Brugata 14
Postnummer: 2450



relaterte søk: en smak av asia rena meny, milano rena
Anmeldelser
3 av 5 fikk mat etter 45 minutter, de to andre fikk mat etter ytterligere 45 minutter. Etter å snakke med hun som betjente kassen kunne hun tilby 50% avslag på retten vi ventet i 90 minutter på, men dette er ingen trøst for en ødelagt middag. Ingen kommunikasjon mellom de som arbeider, og ingen god kundebehandling. Kjøkkenet hadde gulv med matrester og møkk, noe som bare gjør besøket enda verre. Generelt et sted jeg ikke kommer til å besøke igjen.
Bestilte forrett nr 1 og 3. Veldig gode smaker, uten at noe overdøver hverandre. Spiste selv hovedrett nr 10 m/kylling. Kunne ikke spurt om et bedre måltid. Dette er det første stedet jeg skal spise igjen, når jeg er i området rundt Rena.
Blid og hyggelig betjening. Kort ventetid på servering. Gode porsjoner og nydelig mat. Kan anbefales.
Har spist der og bestilt derfra flere ganger fordi det ikke er mye å variere i her på Rena. Ift. andre asiatiske restauranter i Oslo og andre steder på østlandet vil jeg si at smaken på maten er så som så. Det føles veldig norsk, - litt tamt og kjedelig.
ENDELIG SÅ KOM EN CHINA RESTAURANT TILBAKE TIL RENA. KJEMPE GOD MAT OG PRISER. MEGET TRIVELIG BETJENINGEN. KAN ANBEFALES.
Rent og fint sted. Hyggelig betjening og rask servering
UTROLIG LANG VENTETID!! Ventet i over 50 min på to bokser med kylling og ris med grønnsaker nummer 44 .. De skylte på lang ventetid men når folk etter meg får maten først da er det noe som ikke stemmer!!
Koselig lokale og hyggelig betjening. Maten var også veldig god, men var den verdt all ventinga? Venta nesten en time på maten, var så sulten at man ble bråmett halvveis i posjonen, ikke fikk alle rundt bordet maten samtidig heller....
Veldig hyggelig betjening og god atmosfære i flotte lokaler. Og når maten kom... Ojoj Stor porsjon, lekkert anrettet på tallerkenen. Hvordan skal jeg klare å spise alt dette? Nyter hver en munnfull av gode knasende smakfulle grønnsaker. Koser meg! Og godt er det Plutselig er den store tallerken helt tømt. Selv kruspersille og annen pynt har jeg spist Kjører innom neste gang også!
Etter en treg start med får få på kjøkkenet ser det ut som de har fått nok bemanning på plass. Meget god mat, og god service. Får litt trekk for noe smal meny fremdeles, men jeg har troen på dette stedet. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til En Smak av Asia med offentlig transport


Rena skysstasjon 110 meter
802
803
8221
8222
8223
850
851
853
854
R60
Rena stasjon 120 meter
R60
Rena torv 310 meter
802
803
8221
8222
8223
851
853
Rena torv 320 meter
Rena torv 330 meter
802
803
8221
8222
8223
850
851

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon En Smak av Asia.

Rena restaurant

åpningstider, plassering. Brugata 14 kart bykart, satellitt visning. En Smak av Asia adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på En Smak av Asia. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om En Smak av Asia med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Rena Grill As Rena Grill As 41 meter Nydelig mat,og god service
Rena Kjellerkrok Rena Kjellerkrok 157 meter Hyggelig vert, og en helt fantastisk hamburger. Må bare oppleves, anbefales
Kafé Sandbeck Kafé Sandbeck 329 meter Nå ikke drift. Dårlig utvalg
Kafe Sandbeck Kafe Sandbeck 340 meter Nå ikke drift. Dårlig utvalg
Kafé Sandbeck Kafé Sandbeck 340 meter Nå ikke drift. Dårlig utvalg
La bella ciao La bella ciao 439 meter Kjørte innom på vei til Osensjøen camping. Stopper for en matbit og fikk servert hva ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler