facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ENERGIfestivalen

ENERGIfestivalen

Info

ENERGIfestival lørdag 16.juni 2018. Vi lover en energirik dag med program for både små og store!

Historie

Suppefestivalen på Tonstad – 18. juni 2016

Hva er det unike med Suppefestivalen på Tonstad?

Det fins mange ulike festivaler rundt om i Norges land. I sommermånedene er det festivaler hver helg og konkurransen mellom de ulike konseptene er stor; det handler om å være mest mulig kreativ i konsept og valg av trekkplaster/hovedartist.

Grunntanken med Suppefestivalen er å samles en dag i sentrum – og «radle» litt i lag – mens vi smaker på gode supper og opplever å være en del av noe. Mat har alltid vært et godt grunnlag for sosialt samvær og over suppekoppene på Eliastunet skapes kultur og tilhørighet. Dette er vårt særpreg som festival.

Vi har fått til en ekte følelse med denne festivalen. Det er våre egne aktører og helter vi løfter frem denne dagen – nettopp de som er så viktige for at dette lille samfunnet skal bestå og utvikle seg.

Årets trekkplaster er oss selv. Hovedpersonene er vi som bor her og alt det kreative som fins i sentrum og i Sirdal.

Vi skaper kultur

Suppefestivalen holder fokus på den lokale kultur – det ekte og det lune. Dette gjør oss unike sammenlignet med mange andre norske festivaler. Vi håper mange også fra nabokommunene vil ta turen til Tonstad denne dagen – vi er veldig stolt av programmet og her er mye spennende for enhver alder.

Kom til Tonstad sentrum – her er god stemning over suppekoppen!

Adresse: Tonstadveien 28, 4440 Tonstad
Telefonnummer: 92018023
By: Tonstad
Rute: Tonstadveien 28
Postnummer: 4440


Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til ENERGIfestivalen med offentlig transport


Tonstad sentrum 100 meter
270
271
476T
883
884
96

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler