facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Energy Zone

Energy Zone

Info

Dette er en Nutrition Club hvor vi har fokus på sunn ernæring og aktiv livsstil! Drives av selvstendige herbalifedistributører:)

Historie

Velkommen til EnergyZone som har adresse krobakken 7 i Rissa Sentrum! EnergyZone er en Nutrition Club, på lik linje med alle andre Nutrition Clubbene rundt om i verden og drives av selvstendige Herbalife Distributører! Her vil det daglig være et aktivt miljø for alle som ønsker å ha fokus på sunn livsstil og god helse:) Du vil i våre lokaler finne distributører av Herbalife som jobber med tilrettelegging av kosthold og ernæring med god oppfølging, det vil til tider være forskjellige kurs og aktiviter som man står fritt for å delta på. Denne siden er opprettet for å spre informasjon om hvilke aktiviteter som er å finne på Senteret. Alle er velkommen innom, om så bare for å slå av en prat! Vi jobber for et aktiv sosialt miljø hvor vi motiverer hverandre til å bli den beste utgaven av oss selv;) Opp av sofaen og ut for å skinne!!

Adresse: Kro Bakken, 7100 Rissa, Norway
Telefonnummer: 93405050
By: Rissa
Rute: Kro Bakken
Postnummer: 7100


Nærliggende lignende selskaper
Sylvas kunst Sylvas kunst 399 meter Billedkunst
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler