facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Engell Hundesenter

Engell Hundesenter

Info

Hundehotell "all inclusive", inngjerdet områder på 11 og 15 mål. Mye lufting hver dag, kos og oppmerksomhet samt rolige og trygge omgivelser for din hund

Historie

Engell Hundesenter drives av Renate og Fredrik Engell Sæthereng. Hos oss legger vi stor vekt på kvalitet og åpenhet. Vi er stolte av vårt hundehotell og viser det mer en gjerne frem ved levering av din hund. Det er også mulig å avtale et lite besøk i forkant av oppholdet.
Her kan du lese mer om oss når Tønsbergs Blad var hos oss sommeren 2014:
http://www.tb.no/nyheter/drommen-gikk-i-oppfyllelse-1.8526355

Produkter

Hundepensjonat, trening av fuglehund og osteopatibehandling dyr.

Adresse: Tinghaugveien 632, 3175 Ramnes, Norway
Telefonnummer: 90118080
on.retnesednuhllegne@tsop
By: Ramnes
Rute: Tinghaugveien 632
Postnummer: 3175



relaterte søk: hundehotell vestfold, re hundehotell, hundepensjonat andebu, hundehotell pris, thorsheim kennel, hundepensjonat vestfold, damtjern hundehotell, hundepensjonat tønsberg
Anmeldelser
Vår lille Teddy ser ut som han trives, voffer og er glad når vi kommer. Håper de som jobber der trives med denne, gutten som er 10 mnd kommer snart igjen.
Til tross for at senteret var fult, ryddet de en fin plass til mine hunder. Zepp og Laika var slanke, fine i pelsen og responderte fint når jeg hentet dem. 5 dager senere ble det oppdaget at jeg hadde mer omfattende skader. Hundene ble da ønsket velkommen for en ny periode, der de fikk sosialisert seg sammen med andre hunder. Anbefales!
Veldig dyktige og profesjonelle mennesker med mye kunnskap om, og erfaring med hunder. Svært fornøyd med dette stedet, og vet at hunden min er i trygge hender mens jeg er på reise
Bra sted, spesielt for fuglehunder, da de har flere store uteområder. Går ikke tur med hundene, derfor litt mindre egnet egnet for oss som har gjeterhunder som trenger aktivisering og arbeidsoppgaver.
Kjempebra sted. Hunden vår blir kjempeglad når vi kommer hit og hun trives åpenbart veldig godt her. De som driver er hyggelige, imøtekommende og fleksible og jeg har ingen problem med å anbefale stedet for andre.
Våre 3 hunder gleder seg hver gang de kommer hit. Alt blir tilrettelagt og våre ønsker blir oppfylt ift turer, mat osv. Anbefales!
Utrolig flinke folk og veldig bra plass til hundene våre. De gleder seg hver gang de skal dit Anbefales absolutt
Engell Hundesenter er et sted hvor hund og eier blir veldig godt mottatt av de som eier og jobber der!! Som hundeeier kan du føle deg trygg på at hunden din vil få godt stell og den oppmerksomheten som hunden trenger !!!!! Vi har bare gode opplevelser med Engell Hundesenter.
Kennel med stor K. Tror hundene våre lurer på hvorfor vi henter dem igjen. Beste plassen for våre dyr.
Fantastisk sted. Bruker stedet en del og hunden er nesten like glad når jeg leverer som når jeg henter. Ingen tvil om at han har det godt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler