facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Engrosservice.no

Engrosservice.no

Info

Engrosservice ble etablert i 2005 og har siden det, hatt en enorm utvikling i både Norge og Sverige, noe som har gjort bedriften til et solid selskap.

Historie

Vårt mål er å gi deg som kunde, enten du er privat eller bedrift, et variert produktspekter innen kategoriene: Hjem, sport og fritid - til lavest mulig pris. Dette gjøres gjennom store innkjøp direkte fra produsenter over hele verden, uten fordyrende mellomledd og ved hjelp av en kostnadseffektiv organisasjon.

Hos oss er pris viktig. Vi skreddersyr våre produkter, slik at du som kunde får gode produkter til lavest mulig pris, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Alle våre produkter blir nøye kontrollert og gjennomgår streng kvalitetsikring før de blir pakket og sendt til oss. Vi kan også forsikre deg om at alle produkter er godkjente etter europeiske og norske standarder og produsert på fabrikker med gode og trygge arbeidsforhold. Vi har også 12 servicestasjoner i landet som tar hånd om servicer og reparasjoner.


Engrosservice har alltid vært bevisst for sitt miljøansvar. Våre krav på miljøbevissthet er gjeldende i alle ledd. Plastposer skal være produsert av gjenvinnbar polyeten, kartonger skal, om mulig, være produsert av returpapir. Alt unødig fyllmateriale skal unngås og tekst på poser og kartonger skal være trykt med vannbaserte farger. Det som kan gjenvinnes i firmaet omfatter wellpapp, kartong, papir og plast og vi kildesorterer alt avfall.

Vår oppgave

Gode produkter til hjem,sport & fritid til lav pris.

Produkter

Snøfreser, Gressklippere, Kompressor, Gressklipper, Plenklipper, Kompostkvern, Plenklipper, Radiostyrt bil, Hageutstyr, Sykler, mountain bike, Gresstrimmer, gresstrimmer,Kantklipper, Kjølecontainer,Kompressor, Gummibåt, Dieselaggregat, Bensinaggregat, Containerutsalg, Strømaggregat, Hagetraktor, Hekksaks, Mancini, Overvåkingskamera, Sirkelsag, Sykkelhjelm, Firehjuling, Kompressorleverandører, Kompost, Brakkerigger, Kompressoranlegg, Strømaggregater, Kjølecontainere, Generatorer, Generator,aggregate, Scooter, Scootere, Container brakker, Containerbrakker, classy walk, hoover board, ståhjuling, swagway, sagway

Adresse: Solgaardskog 120, 1599 Moss, Norway
Telefonnummer: +47 400 01 767
on.ecivressorgne@ecivresednuk
By: Moss
Rute: Solgaardskog 120
Postnummer: 1599


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: Engrosservice vedkløyver, Firehjulinger, Sykkel engros, RC butikk Moss, ATV barn, Snøfreser Moss, Kina ATV deler, Billig ATV
Anmeldelser
Kjøpte sitteklipper i 2019 og utførte nylig service da jeg var uheldig å kjøre av aggregatet. Dette ble byttet mens jeg ventet. Raskt og godt utført arbeid.
Kjøpte en el sparkesykkel som ikke virket. Ønsket å benytte meg av angreretten men da var det helt slutt på kontakt. Helt umulige å få tak i etter at man har kjøpt en vare. Ikke svarer de på mail eller telefon. Styr unna denne butikken.
Kjøpte mini atv....elendig kvalitet. Min sønn på 4år kunne skrudd dette bedre sammen. Plastikken ser ut som den kommer fra gamle resirkulerte sprettballer hvor hullene til skruer/ fester er helt vilkårlig plassert...grunnen til 2 stjerner er at den startet, og det overrasket meg litt.
Svarer ikke på mail. Er frekke på telefonen. Lyver om varebeholdningen slik at de ikke trenger å levere låneprodukter i serviceperioden. Leverte sykkel for reparasjon i mai, fortsatt ikke fått tilbake i juli. Aldri mer denne useriøse forhandleren for min del i hvertfall.
Bestilte varer søndag tirsdag morgen lå varene i postkassa..
Rask levering og flott service.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Engrosservice.no.

Moss lokal bedrift

åpningstider, plassering. Solgaardskog 120 kart bykart, satellitt visning. Engrosservice.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Engrosservice.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Engrosservice.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
GK Rør As avd. Østfold GK Rør As avd. Østfold 292 meter Beste rørleggerfirmaet i kretsen
Båtformidling.no Båtformidling.no 314 meter Kort sagt- en veldig hyggelig opplevelse å kjøpe båt her! Kjempegod service og ingen ...
GK Elektro avd. Østfold GK Elektro avd. Østfold 328 meter Beste rørleggerfirmaet i kretsen
PowerShop PowerShop 370 meter Sendt e-post til 4 butikker for å få tilbud på nye brune og hvite varer til huset. Ex...
Webstr Webstr 509 meter Webstr er et enkeltpersonforetak drevet av Tor-Arne Pettersen. Webstr utvikler og dr...
Bepe Trading As Bepe Trading As 620 meter BePe Trading AS
Moss Glass Og Fasade AS Moss Glass Og Fasade AS 712 meter Hyggelige ansatte å prate med. Men fryktelig lang ventetid, og de ringer ikke opp igj...
Kloosterboer Norway Kloosterboer Norway 712 meter Stor fin snuplass + bensin/diesel- ST1.
Mammabakerne Mammabakerne 1 km Vi er to bakeglade jenter som baker kaker til enhver anledning. For bestilling kontak...
Signalstova Signalstova 1 km Signalveien 28 er hjemme!
Dps Moss Dps Moss 1 km dem kan drA TIL HELLVETE
Både Maling Og Vask Både Maling Og Vask 1 km Utvendig vask og maling.
Aloha Kiosk Aloha Kiosk 1 km Det er det kuleste
Moss Varmepumpe Installasjon og Service Moss Varmepumpe Installasjon og Service 1 km God service. Kjapp jobb. Høflig ung mann.
Moss Rideklubb Moss Rideklubb 2 km Ikke sånn superbra, flere ansatte kunne vært mer hjelpsomme og de har ingen typiske n...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler