facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Enjoy Body & Soul

Info

Vi er et trening og velværesenter med fokus god atmosfære, kvalitet og treningsglede.

Historie

Enjoy er et kombinert trening og velværesenter i lyse og lekre lokaler i Oasen Næringspark på Norheim. Senteret eies og drives av Linda Elise F. Eiternes som har 20 års erfaring fra bransjen.

Vi har frisør, hudterapeut, negledesigner, naprapat, healer, personlige trenere og instruktører som gjør sitt ytterste for at du skal kjenne treningsglede, velvære og harmoni.

Enjoy er et helt nytt type treningssenter som har atmosfære og trygghet i fokus og vi ønsker å være et sted hvor du få alt under et og samme tak. Vi ønsker at alle skal føle seg vel og få hjelp til å nå sine mål samt komme igang med en sunnere livsstil og få en bedre hverdag. For oss er service et av våre fokusområder og vi er opptatt av at du som kunde er fornøyd.

Vi har et bredt tilbud både i sal og spinningtimer hvor vi vektlegger treningsglede og kompetanse. Vi har også eget kunstgalleri og solarium.

Vi er opptatt av at du skal bli møtt med et smil og kose deg på trening. For oss er service et av våre fokusområder og vi er opptatt av at du som kunde er fornøyd.

Velkommen til oss!!!

Hilsen Enjoygjengen

Adresse: Austbøvegen 17, 5542 Karmsund, Rogaland, Norway
By: Karmsund
Rute: Austbøvegen 17
Postnummer: 5542


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 06:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 12:00 - 17:00


relaterte søk: enjoy timeplan, enjoy booking, enjoy trening, enjoy vipper, vippe extensions haugesund, enjoy haugesund vipper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Enjoy Body & Soul.

Karmsund treningssenter

åpningstider, plassering. Austbøvegen 17 kart bykart, satellitt visning. Enjoy Body & Soul adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Enjoy Body & Soul. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Enjoy Body & Soul med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fysio-Logisk Fysio-Logisk 64 meter Fantastisk god fysio som forklarer alt på god måte og gir logikk til øvelsene og hele...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler