facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eplebarn

Eplebarn

Info

Eplebarn er en fargerik barnebutikk med fokus på retroinspirerte produkter, gjenbruk og miljø.

Historie

Skaperne av Eplebarn har både små og store barn. Barna bidrar til inspirasjon og kvalitetssikring!

Hos oss finner dere fargerike og morsomme klær som både barn og foreldre elsker! De er gode å bevege seg i og gir rom for kreativ lek. Hos Eplebarn får barn være barn! Vi satser på kvalitetsklær som kan gå i arv, eller som gjerne kan komme i retur til vår vintage/second hand-avdeling.

Interiør er gøy og det finnes mye spennende til barnerommet. Vi tilbyr et godt utvalg tapeter, pledd, sengetøy, wallstickers og lamper for å nevne noe. Hos oss får du all den inspirasjonen du trenger!

Gjenbruk og miljø er en del av vårt konsept og vi har derfor en egen avdeling for vintage/second hand-produkter. Her kan du finne kvalitetsklær, småmøbler og andre skatter.

Epblebarn er både nettbutikk og fysisk butikk i Kongsberg. Dersom dere ønsker å shoppe utenfor våre faste åpningstider, så er det mulig. Bare ta kontakt med oss på e-post / tlf.

Velkommen til en levende og fargerik butikk med egen lekekrok for barn!

Eplebarn - rom for farger og inspirasjon!

Åpningstidene gjelder for romjula 2012. Stengt fra mandag 31. desember til og med onsdag 9. januar. Deretter ordninære åpningstider: STENGT mandag, tirs-ons og fre 9-1530, torsdag 9-17 og lørdag 10-14.

Adresse: Saatvedtveien 60, 3618 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: +47 41322748
By: Kongsberg
Rute: Saatvedtveien 60
Postnummer: 3618


Nærliggende lignende selskaper
Anette's Babynest Anette's Babynest 981 meter Jeg syr babynest på bestilling. Farge og type stoff er opp til deg. Pris fra 600 DKK ...
Kids club Kids club 7 km Ikke min type butikk, men kona liker den godt. Savner "daddy parking", dvs ...
Name It Kongsberg Name It Kongsberg 8 km Flott butikk med stort utvalg av barnetøy i god kvalitet, til rimelig pris!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler