facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EQ Institute

EQ Institute

Info

Alle mennesker gjør så godt de kan, ut fra sine forutsetninger til enhver tid.

Historie

Du er født perfekt. Og det vet du! Men sannsynligvis har du på et eller annet tidspunkt blitt lurt til å tro noe annet.

Vi har masse erfaring med å hjelpe folk med å kvitte seg med det lureriet. Grunnen til at vi er så opptatt av det, er at vi har sett hva som skjer når noen gjenoppdager seg selv.

Det er en fantastisk opplevelse, det kan vi love!



"EQ Institute - med fokus på emosjonell intelligens.Vi tilbyr blant annet:*3-årig deltidsutdanning i EQ-terapi.*1-årig deltidsutdanning i EQ-kompetanse.*Utdanning og oppfølging av barnehageansatte. Din barnehage kan gjennom vårt program bli en EQ-barnehage.*Foredrag: -Relasjoner med barn -God stemning -Den undervurderte barndommen.*Bøker fra eget forlag: -Relasjoner med barn -Relasjoner -Den undervurderte barndommen -Fire barnebøker om Maya -To pekebøker om Herdis Elise.*FuelBox for barn og barnehagemedarbeidere*EQ-terapi: -Individuell -Par -Familie/Gruppe -Ungdom."
Adresse: Drammensveien 155, 0277 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 413 10 600
By: Oslo
Rute: Drammensveien 155
Postnummer: 0277



relaterte søk: eq institute bergen, eq barnehage, eq institute oslo, eq utdanning, eq institute stavanger, eq terapi oslo, eq terapeut, hva er eq terapi
Anmeldelser
Magisk plass her får man det mye bedre med seg selv etter å ha fått terapi
Fantastisk skole og terapiform. Lærerne er nydelige varme mennesker som har tatt reisen fra hode til hjertet selv. Og hjelper og støtter oss studenter i vår egen prosess på en kjærlig støttende måte. Er så taknemmlig for å snart kunne kalle meg EQ-terapeut.
Dette er et sted jeg opplever vil deg godt på en kjærlig og ikke dømmende måte
Veldig bra behandling !#
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler