facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ernæring24 Ann-Kristin og Trond, Selvstendig Hebalife Medlem

Ernæring24  Ann-Kristin og Trond, Selvstendig Hebalife Medlem

Info

Ta noen få enkle grep som gir deg MYE MER ENERGI, hjelper deg med VEKTKONTROLLEN eller BEDRE TRENINGSRESULTAT.
Vi hjelper deg på veien med kostholdsveiledning i kombinasjon med Herbalifes ernæringsprodukter og gratis oppfølging.

Historie

Bak "Ernæring24" står Ann-Kristin Markussen og Trond Rasmussen. Ann-Kristin har sin utdannelse innen ernæring, som Kostholdsveileder og Bachelor i ernæringsfysiolog.
Trond er utdannet restaurantkokk og har mange års erfaring innen yrket.

I tillegg til den faglige utdannelsen er vi Selvstendige Herbalife Distributører og driver veiledning innen kosthold og trening. Erfaringene er mange etter å ha lagt om til et sunnere kosthold og suplert med økt aktivitet, både hos oss selv og våre kunder.
I våre programmer anbefaler vi å suplere kostholdet med ernæringsprodukter fra
Herbalife i tillegg til fysisk aktivitet, for en optimal uttelling

Vi ønsker å hjelpe deg som vil ha:
•Mer overskudd i hverdagen
•Enkle løsninger i en travel hverdag
•Bedre utbytte av trening
•Bedre vektkontroll - opp eller ned i vekt.
Vi kan hjelpe deg på veien!

Selv har vi opplevd store forbedringer på energinivå, restitusjon etter trening, og vektkontroll.
Hverdagen er blitt en helt annen.
Vi har derfor lyst til å kunne dele av våre gode erfaringer, og hjelpe andre som har behov for mer energi, vektkontroll, sunnere hud/hår, restitusjon ved trening og generelt økt velvære.

Ann-Kristin gir også veiledning til friske mennesker som av forskjellige årsaker trenger særskilt kostholdsveiledning i forbindelse med f.eks.høyt blodtrykk, høyt kolesterol, vektutfordring, gravide og ammende, barn og eldre.
Lavt stoffskifte og høyt stoffskifte.
Diabetes, irritabel tarm, matvareallergi/ intoleranse, feil- og underernæring er også utfordringer som kan lettes ved veiledning fra en fagperson.


***********************************

Her kommer det fortløpende tilbakemeldinger fra treningsdeltakere (også fra "24FitClub"-deltakere andre steder i landet);

- Jeg er med på FitCamp og har virkelig merket resultater. Effekten av Herbalife shaken som jeg tar 3 ganger daglig, gjør at jeg har fått mer styrke i musklene, både i armene og ikke minst i beina. Jeg løper og sykler en del og for meg er det viktig at jeg holder meg skade fri, derfor er det viktig at musklene får det de trenger. Jeg har blitt ”faster i fisken", fett har blitt til muskler som da er grunnen til at jeg har stor fremdrift i løpingen min.
Ivrig mosjonist

- Jeg har vært med på første runde av FitCamp. Jeg gikk ikke ned i vekt, men byttet ut fett med muskler. Og idag fikk jeg opplevelsen av hva det har gjort med meg. Har jogget 2,5 km runde en periode i høst og opplevde ingen endring i løpet av den perioden i tid. Men så prøvde jeg denne runden idag, og gjett hva som hadde skjedd? Jeg løp den samme runden på 2,5 km 7 minutter kjappere enn sist! Så Tusen takk til alle dere som har vært med å motivert under treningen! Og sees i morgen!
Dame 30 år

- Hele opplegget er fantastisk. Jeg hadde dårlig kondis når jeg begynte på fitcamp, men jeg har ikke blitt presset til å gjøre mer enn jeg klarer. Det har også vært veldig god oppfølging. Og så er shaken prikken over ien!
Kvinne i 60 årene

- Det har vært effektivt. Veldig greie øvelser. Jeg svettet så det rant!
Gutt 18 år

- Det har vært veldig bra. Jeg har fått mye mer energi. Jeg er egentlig motstander av pulver å erstatte måltidene med, men dette var lett å like. Jeg har ikke gått sulten. Jeg har tidligere hatt mye vondt i hodet. Det har jeg ikke lenger. Det har vært kjempegod trening!
Kvinne 35 år

- Det har vært gøy. God stemning. Bra trening. Dere sier "hei" når vi kommer. Vi føler oss velkommen og blir godt tatt imot. Vi blir SETT. Jeg vil fortsette på fitcluben.
Kvinne 45 år

-Jeg er veldig fornøyd. Det har vært kjempegod trening. Og så er det GODE produkter, til å lage smoothie av bl.a. Det har vært god oppfølging, jeg forventet ingenting. Det har ikke vært press eller mas om å kjøpe noe. Å da får jeg lyst til kjøpe.
Kvinne 26 år.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg har medlemskap på treningssenter, men det er fantastisk å komme på to treninger ekstra. Det er sosialt, vi kan fjase litt etterpå. Jeg kommer fra en annen by, og kjenner ikke så mange her i byen, men jeg føler jeg blir kjent med folk her. Jeg har diabetes og har nå full kontroll på blodsukkeret. Helt topp!
Kvinne 27 år

- Jeg er veldig fornøyd. Det har vært gøy og inspirerende. Flinke instruktører. Jeg liker produktene, både shakene og barene. Det eneste som var negativt var at vi var litt mange en periode.
Kvinne 51 år

- Jeg har ikke trent før. Jeg ble sliten av å gå 200 meter. Tidligere gikk jeg alltid sist når vi var flere som gikk tur. Forrige gang gikk jeg først. Takk for flott opplegg. Dette hjalp på motivasjonen til å fortsette!
Kvinne 51 år

Adresse: 9400 Harstad, Norway
Telefonnummer: 91101166 / 977 29072
on.42gnireanre@tsop
By: Harstad
Postnummer: 9400


Nærliggende lignende selskaper
Anitas Helhetsterapi Senter Anitas Helhetsterapi Senter 15 km Jeg tilbyr ulike typer behandlinger som vil hjelpe deg i hverdage Healing, Regresjo...
Frisklivssentralen Harstad Frisklivssentralen Harstad 16 km Frisklivssentralen Harstad jobber med å hjelpe personer til livsstilsendring innen fo...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler