facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Escape Hunt Bergen

Escape Hunt Bergen

Info

Escape Hunt er ikke noe du observerer, det er noe du opplever – i hjertet av spenningen. Vi tvinger dere til å jobbe sammen for friheten og bruker blindspor, avledningsmanøvre og samtlige andre triks i boken for å villede dere.

Adresse: Strandgaten 7, 5913 Bergen Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 92310970
moc.tnuhepacse@negreb
By: Bergen
Rute: Strandgaten 7
Postnummer: 5913 Bergen


åpningstider

Mandag: 13:00 - 21:00
Tirsdag: 13:00 - 21:00
Onsdag: 13:00 - 21:00
Torsdag: 13:00 - 21:00
Fredag: 13:00 - 21:00
Lørdag: 10:30 - 21:00
Søndag: 11:30 - 20:30


relaterte søk: escape room bergen pris, escape room oslo, the room bergen, escape bergen sandviken, escape room bergen tips, gavekort escape room, escape room bergen veiten, escape room pris
Nærliggende lignende selskaper
Escape The Room Bergen Escape The Room Bergen 0 meter The Room is an interactive adventure game. Explore your surroundings, find the clues ...
Anmeldelser
Næh, dette rommet funket ikke for oss. Prøv et annet escape-rom først hvis du ikke er "tom" for rom.
Rommet vi var i vår veldig slitt og viste ofte tydelige hint. Det var heller ikke gjort i stand til vår gruppe etter forrige gruppe. Men artig konsept
Artig og sosial underholdning der du får testa ut kreativiteten din og kjent på konkurransen innstinktet for å løyse ulike oppgaver i løpet av ei viss tid. Første gang eg har prøvd ett Escape room og det blir nokk ikkje siste gang eg prøva.
Det var en kjekk opplevelse, men ikke skriv ned mailen din på arket du må fylle ut før du skal inn. Man blir bombadert med mail om dine tilbakemeldinger, som førte til at jeg sitter å skriver denne tilbakemeldingen.
Hadde ikke prøvd noe slikt sted før, men her fikk vi en ordentligpraktisk IQ test for å klare oppgaven. Krevende, morsomt og en anderledes opplevelse.
Kjempespennende opplevelse! Har ikke opplevd noe slikt før, men kan si jeg ikke ble skuffet på noe nivå. Ekstremt høy standard, vi ble virkelig sugd inn i de to rommene vi spilte.
Absolutt byens beste Escape opplevelse. Bra gjennomført tema, varierte og morsomme mysterier og puslespill, hyggelig og motiverte ansatte. Vi hadde det kjempe gøy! Anbefaler å dra i en gjeng på en 3-4 personer.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler