facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Escaperoom Lista

Escaperoom Lista

Info

Ett "Escaperoom" er ett fysisk eventyrspill hvor du har 60 minutter på deg til å bli ferdig. Det er rett og slett en gjenskapning av dataspill, i den virkelige verden.

Historie

Ett "Escaperoom" er ett fysisk eventyrspill hvor du har 60 minutter på deg til å bli ferdig. Det er rett og slett en gjenskapning av dataspill, i den virkelige verden.

Selv om "Escaperoom" ser ut som alle andre vanlige rom, er det faktisk et mysterium.

Ring 901 95 531 / 997 26 062

"Escaperoom" er ett morsomt og interaktivt spill, som er satt i en rekke fiktive steder.

Kom sammen med dine venner, familie og kollegaer, så lover vi deg en flott og annerledes opplevelse.

Opprinnelse:
Det tidligste rommet ble laget rundt år 2006.
"Escape" rommene ble populære i USA, Japan, Taiwan, Canada, Israel og Kina rundt 2010-tallet.

Permanente rømnings rom i faste steder, ble først åpnet i Asia.
Senere fulgte Nord-Amerika, Europa, Australia, New Zealand, Russland og Sør-Amerika etter.

Nå er det altså kommet til Lista Adrenalinpark​ !

Adresse: Lista Flystasjon, 4560 Farsund, Norway
By: Farsund
Rute: Lista Flystasjon
Postnummer: 4560



relaterte søk: escape room lista åpningstider, lista aktivitetspark, lista adrenalinpark, lista adrenalinpark åpningstider, lista gokart åpningstider, escape room kristiansand, lista adrenalinpark priser, lista paintball
Anmeldelser
Veldig artig lekeland for barna. Bra med sitteplasser for voksne. Veldig vanskelig å finne frem. Selv når vi på parkeringsplassen var vi usikre på vi på rett plass. Bortsett fra når vi kom var det ingen antibac å se. Toalettene var heller ikke særlig rene og det var tomt for papir...
Grei lekepark for ungene, masse trampoliner og morsomme klatreløyper. Ballbinge og skumgummi grop. Begynner å se litt slitt ut og kunne trengt en omgang såpe og støvsuging.
Superkult og veldig bra for alle aldre
Helt supert aktivitetssted for barn! Trampoliner, sklie, fotballbane med sånne kjempestore badeballaktige ting du kan ha på deg mens du spiller 3D-maskiner koster ekstra, klatrestativ/-bane, ninjabane og gatekjøkken. Det lukter litt gatekjøkken, men ellers er det kjempefint sted. De har escaperoom samme sted, så her er det morsomme muligheter for alle!
Elendig telefontilgjengelighet. Dessverre er ikke parken for alle. Kun for barn under 16 år og det er veldig urettferdig.
Bra gocartbane og greie gocarter. Er dessverre ikke skikkelig tidtaker system der.
Hadde bursdag feiring der og kjempe plass men når det følger med diverse brus i bestillingen og de har kun cola cero og ikke nok til alle barna som var bestil til ja da er det dårlig
Besøkte trampolineparken på en regnværsdag, så det var en del besøkende den dagen. Helt greit område, men ikke så veldig stort ser større ut på bildene. Trampoliner, hinderløype, klatrestativ, Zorb m.m. Kiosk med enkel servering pizza, pølse, brus. Inngangsbilletten gjelder hele åpningstiden.
Bra lokal og biler. Elendig service derimot. Klarer ikke å holde avtaler på forhånd som er gjort med kundene
Fantastisk mye morro! Bedriftstur med go-cart og escaperom var veldig gøy! Bra opplegg med andre alternativer som paintball og boblefotball i tillegg til fem forskjellige typer escape rooms. Kan anbefales på det sterkeste for alle. Ganske billig også med vår kombo for 350kr! Fikk til og med litt boblefotball med på kjøpet! Veldig hyggelig personale og god service!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler