facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Espira Evangtunet

Espira Evangtunet
Info
Espira Evangtunet er en barnehage som åpnet høsten 2019 i Nes kommune. Barnehagen består av 5 avdelinger i alderen 0-6 år. Språk, realfag og bevegelse er våre fokusområder. Vi er spesielt opptatt av tilvenning, en god start.

"Vi er en stor og flott barnehage som ligger i Årnes i Nes kommune, med tilknytning til boligfeltet Evangtunet. Våre satsingsområder er språk, realfag og bevegelse. Barnehagen har et eget forskerrom og en tumleplass som er tilrettelagt for fysisk aktivitet. Vårt uteområde er utfordrende både for små barn og store barn, med blant annet en sykkelbane og sandland. Vi er også en fullkostbarnehage som serverer tre sunne og ernæringsmessig godt sammensatte måltider hver dag. I Espira Evangtunet fokuserer vi på matglede og sammen kunne skape en hyggelig stund rundt matbordet, der vi jobber for å bruke språket og få frem gode samtaler."
Adresse: Evangtunet, 2150 Årnes
Telefonnummer: 40432391
By: Årnes
Rute: Evangtunet
Postnummer: 2150


åpningstider

Mandag: 06:45-17:15
Tirsdag: 06:45-17:15
Onsdag: 06:45-17:15
Torsdag: 06:45-17:15
Fredag: 06:45-17:15


relaterte søk: Espira Kløverenga
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Espira Evangtunet. Evangtunet kart bykart, satellitt visning. Espira Evangtunet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Espira Evangtunet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Espira Evangtunet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler