facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Espira Karmsund Barnehage

Espira Karmsund Barnehage

Info

Espira Karmsund - "En fantastisk start på livet"

Historie

Espira Karmsund åpnet februar 2011 og er en privat barnehage i Espira Gruppen som driver over 70 barnehager i Norge. Barnehagen ligger på Spanne i Karmøy kommune. Vi har 6 barnegrupper med totalt ca 140 barn i alderen 0-6 år. Espira Karmsund er en topp moderne barnehage der alt leke- og oppholdsareal er i 1. etg. Vi har et fantastisk uteområde med biotop, lavvo og grillgruve. I tillegg har vi en gymsal på 100m2 og et vannlekrom som er tilrettelagt for vannlek. Vi tilbyr fullkost og et variert kosthold.

Barnehagen disponerer to biler og en minibuss som vi drar på turer rundt om i distriktet med. Det kan være alt i fra Kringsjå, Visnes, Vangen m.m, men også flyplassen, brannstasjonen, vikinggården og andre attraksjoner. På Fosen disponerer vi også et eldre barnehagebygg med et fantastisk uteområde. Her drar vi jevnlig på tur med grillmat i sekken.

Hver dag mellom klokken 09.00 og 10.30 har vi "Barnas valg" i barnehagen. Med fokus på "barns medvirkning" får barna velge mellom ulike aktiviteter som de ønsker å delta på. Dette kan være alt i fra formingsaktiviteter, utegruppe med tur, grilling o.l, gymaktiviteter i gymsalen, rollelek, konstruksjonslek, drama m.m. De aller minste barna i barnehagen har egne aktiviteter på "småspirerommet". De maler, har vannlek, har sangsamling m.m.

VÅR FILOSOFI
"Barn er fylt av fantastiske evner og egenskaper. De søker hele tiden å skape mening i samhandling med omverden. Barna i vår barnehage skal oppleve de voksne som deltakere i meningsskapingen i et trygt, omsorgsfullt og inspirerende miljø."


VÅR VISJON
"Sol ute, Sol inne"
Barna skal være i trygge omgivelser og sammen med voksne som bryr seg om dem og tar vare på dem.

Adresse: Spannavegen 320, 5542 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 40645308
on.aripse.dnusmrak@reryts
By: Haugesund
Rute: Spannavegen 320
Postnummer: 5542


åpningstider

Mandag: 06:30 - 17:00
Tirsdag: 06:30 - 17:00
Onsdag: 06:30 - 17:00
Torsdag: 06:30 - 17:00
Fredag: 06:30 - 17:00


relaterte søk: espira barnehage, espira app, espira barnehage kopervik, espira akademiet, espira oslo barnehagedrift as, espira blikk, espira evje barnehage
Anmeldelser
Detta e barnehagen med store opplevelser Ungane e trygge .. de springe inn i barnehagen med et stort smil og har som regel ikkje tid te å sei hadet eingong personalet har enormt med kunnskap og masse erfaring og de e virkelig engasjerte i jobben sin Eg anbefale denna barnehagen på det sterkaste
Utrolig fornøyd med barnehagen! De ser mitt barn for den han er og tar godt vare på han, og oss som foreldre masse kjekk lek og de lære utrolig mye gøy!
Forferdelig barnehage med lite kompetanse på de ansatte! Og tidligere leder som begynte i mai/juni i fjor 2019 rett og slett ei lite oppegående dama!! Anbefaler ikke denne barnehagen til noen, rett og slett 0 kompetanse på alle som jobber der.
En flott barnehage med flinke og hjelpsomme ansatte. Barna trives veldig godt.
Verdens beste barnehage :-
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler