facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Espira Stongafjellet Barnehage

Historie

Espira Stongafjellet er en privat barnehage i Espira gruppen. https://www.espira.no
Vi er en 6 avd. barnehage med plass til ca 120 barn i alderen 0-6 år. Seljebarna, Lerkebarna og Bjørkebarna er småbarnsavdelinger 0-3 år. Lønnebarna, Furubarna og Eikebarna er storbarnsavdelinger 3-6 år.
Barnehagen ligger sentralt på Kleppestø, kun 20 min fra Bergen sentrum.

Barnehagen har fokus på friluftsliv. Vi ønsker at barna skal få oppleve det mangfoldet av opplevelser naturen byr på. Barna skal gjennom de ulike temaene barnehagen jobber med få grunnleggende innsikt i natur, miljøvern og samspillet i naturen, samt oppleve glede ved å ferdes i naturen.
Vi har leirplass ikke langt fra barnehagen og bruker nærmiljøet flittig. Barnehagen disponerer to biler slik at vi lettere kan komme oss ut på utflukter, arrangementer og ta spontane turer med barna.
Vi er opptatt av at barnehagens innhold skal bygge på et helhetlig læringssyn hvor danning, omsorg, lek og læring står sentralt.



"Espira Stongafjellet ligger i Kleppestø i Askøy kommune. Vi har 6 avdelinger og er 115 barn i alderen 0-6 år. Våre satsingsområder er språk, realfag, bevegelse, kosthold og friluftsliv. Satsningsområdene går som en grønn tråd gjennom barnehagehverdagen vår, og vi har blant annet vårt eget hønsehus med høner, en frodig kjøkkenhage der vi dyrker både grønnsaker, frukt og bær, og egen kokk som serverer sunne varmmåltider 3 dager i uken. Barna i barnehagen vår er på tur hver uke. Vi varierer turene i nærområdet og tur til skogen. Vi er opptatt av å ha et godt samarbeid på tvers av avdelingene, og jobber for at hele personalet kan bruke interessene sine i samhandling med barna."
Adresse: Stongafjellsvegen 40, 5300 Kleppestø
Telefonnummer: 56156300
By: Kleppestø
Rute: Stongafjellsvegen 40
Postnummer: 5300


åpningstider

Mandag: 06:30 - 17:00
Tirsdag: 06:30 - 17:00
Onsdag: 06:30 - 17:00
Torsdag: 06:30 - 17:00
Fredag: 06:30 - 17:00


relaterte søk: Espira barnehage Rådal, Holmenveien barnehage Espira, Spire Espira, Espira ferie, Vigilo Espira, Espira Fasanveien, Espira Akademiet, Espira Eikenga
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Ambefales på sterkeste. Godt sammspill med barnehagen og fokus på barnet
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler