facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Essens Catering

Essens Catering

Info

Vi er genuint opptatt av smakene og hvordan maten er presentert. Les om oss på web, www.essenscatering.no eller ring oss på 22552555.



"Vi elsker mat og å dele den gode matopplevelsen med dere!Essens Catering har i over 18 år levert catering til alt fra frierier, jubileer, bryllup, konfirmasjon, bursdager, dåp, kick off m.m. Vi har svært gode tilbakemeldinger og gode referanser. Vårt mål er at vi skal høyne din anledning med vår mat.Ta kontakt i dag for å bestille til din neste anledning.Velkommen!"
Adresse: Langviksveien 15, 0286 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 22552555
By: Oslo
Rute: Langviksveien 15
Postnummer: 0286



relaterte søk: essens catering erfaringer, kreativ catering, catering oslo, tapas catering, catering oslo vest, essens definisjon, catering bærum, catering konfirmasjon oslo
Anmeldelser
Hadde konfirmasjon i september 2022. Var i forkant noe stresset, alltid kjedelig å få for lite mat. Vi var 32 gjester og jeg gikk for den anbefalte konfirmasjonsmenyen. Bestilte til 30 personer, mer enn nok mat til alle, variert tapas. Veldig smidig opplegg med leverering osv. Kan anbefale Essens. :
Vi har benyttet disse to år på rad ifm julebord. Både juletapas og 4-retters middag har vært helt upåklagelig. Vinanbefalingene har slått an og passer godt til maten. Kommer til benytte disse igjen.
Flott mat og leverte på tiden. Hyggelig folk. Anbefales.
Vi hadde Essens Catering v kokk Fredrik heime hos oss 1.februar 2014 og anbefaler dette til alle som vil ha fantastisk mat servert i eige hus. Vi var seks til bords denne dagen og hadde en femretters med tilhørande vin som Essens hadde anbefalt til menyen og som vi sjølve kjøpte på Vinmonopolet. Maten var nydelig både i presentasjon og smak og dette er eit supert alternativ til å gå ut på restaurant. Vi som fikk vere med på opplevinga meiner faktisk at dette var mykje bedre enn om vi hadde møttest på restaurant for ein middag. Prisen er det heller ingenting å seie på - det var verdt kvar ei krone og litt til : Vi bookar gjerne kokk frå Essens Catering igjen! Og for den som lurer - kjøkkenet var heilt strøkent når Fredrik gikk heim!
Vi valgte Essens Catering til vår sønns kombinerte konfirmasjon og 18 års feiring! Maten kom til avtalt tid og nydelig anrettet på vakre fat. Vi var 35 gjester og alle skrøt hemningsløst! Ikke minst kommenterte alle at det var annerledes smaker og sammensetninger enn de ordinære tapas menyene som tilbys ellers. Masse deilig fisk og lett kjøttmat. Vi valgte Essens tapasmeny og det var rikelig med mat. Kan absolutt anbefales!
Vi har benyttet oss av Essens Catering både til større firmaeventer og små, private arrangementer, og har vært 100 prosent fornøyd hver eneste gang. De leverer fantastisk god og spennende mat, lekkert dandert og av topp kvalitet. Alt dette, kombinert med hyggelige priser og et rikelig utvalg, gjør Essens Catering til best i klassen!
Fantastisk mat og utrolig service. Vi brukte essens til et selskap med omkring 30 stykk. 5-retters var velsmakende og variert. Kokk som fulgte med i tilbudet tilredte maten ypperlig og serverte den i et fint tempo. Vi hadde 2 servitører for anledningen. I et blunk ordnet de opp og levde seg inn i rollen. Vennlige, proffe og effektive. Anbefaler Essens på det sterkeste.
Strålende fornøyde med Essens catering! Maten kom når den skulle, så lekkert dandert ut på keramikk-fat og smakte fantastisk! Fikk masse skryt av gjestene og to har spurt om navnet på firmaet :
Fantastisk mat, spennende smaker og veldig delikat presentert. Dette var høyt restaurantnivå! I tillegg var det en veldig hyggelig samtale under bestillingen, og de kom med gode tips og råd om både valg av retter og drikke som passet til.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Essens Catering med offentlig transport


Fredriksborg 20 meter
30
30N
Vikingskipene 140 meter
30
30N
Langvik 200 meter
30
Langvik 200 meter
Langvik 200 meter
30

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Essens Catering. Langviksveien 15 kart bykart, satellitt visning. Essens Catering adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Essens Catering. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Essens Catering med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler