facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ESSO Ågotnes

Adresse: Bleivassvegen 2, 5363 Ågotnes
Telefonnummer: 56315515
By: Ågotnes
Rute: Bleivassvegen 2
Postnummer: 5363



relaterte søk: Esso mat meny, Esso burger MENY
Nærliggende lignende selskaper
Esso Ågotnes Esso Ågotnes 0 meter Veldig grei plass, med tipping på hest og norsk tipping
Anmeldelser
Har spist overtidsmat herfra i årevis gjennom jobb. Kan ikkje huske en gang de ikkje har klart å rote det til. Bestiller 190g får 150g bestiller med alt utenom tomat. Får bare tomat. Bestiller med bacon og ost, får ingenting på også videre. Om man klager order de som oftest opp men er meget irriterende når det skjer så ofte
Sto i 20 min og ventet på å få hjelp til å levere inn en lotto kupong. Og det var ingen i butikken. Hun som ville hjelpe meg kunne ikke med lottoen og hun som kan med det så ikke ut til å bry seg verken med å hjelpe meg eller lære hun som hadde tid til det. Var ander kunder der som hadde fått hjelp som og reagerte på det.
Fikk servert en baguett med 5 biter kebabkjøtt, ingen ost og nesten ingen dressing. Tristeste jeg noengang har kjøpt, og dette kostet 85 kr.
Flott service og super maskinvask.
Esso Ågotnes er vel nesten blitt en institusjon i distriktet. Ligger meget sentralt til. Har godt voksne og flinke folk som jobber der og lager til skikkelig god mat. Sitteplasser. Helt ok rent.
Sure og uhøflige arbeidere, har alltid en dårlig holdning og en sur tone. Nå mistet dere en kunde.
Kjempegod hamburger
Veldig grei plass, med tipping på hest og norsk tipping
Bra service innstilling Stian er best
Dårlig tone og humør hos arbeidere til en hver tid
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler