facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Esso Havna Service

Esso Havna Service

Info

Servicestasjon ved Sortlandbrua. Tjenester som hengerutleie, bilvask, gatekj. og dekkverksted og salg. Gatekjøkkenet er åpent 10 -23.30. Lør/søn 11-23.30

Adresse: Havnegata 44, 8400 Sortland, Norway
Telefonnummer: 76113700
By: Sortland
Rute: Havnegata 44
Postnummer: 8400



relaterte søk: esso burger meny, havna grill meny, yx sigerfjord, havna spiseri meny, statoil havna service brattøra
Anmeldelser
Min samboer bestilte taco salat til meg da jeg kom kjørende fra fauske og skulle møte han i lødingen. Var sulten og hadde gledet meg til mat. Hadde bestilt Taco salat med salsa dip, og når jeg fikk maten så gikk jeg jo ut ifra at det var salsa dip, neida var en hel boks med sterk chili saus, så måtte kaste hele måltidet. Var innom igjen og bestilte ny noen dager etterpå og tok opp dette med betjening, fikk beskjed at det var vår egen skyld siden vi ikke hadde ringt og gitt beskjed. Svarte da med " Hvordan kunne jeg ha ringt og hvordan kunne dette ha blitt løst når dere var stengt for dagen og jeg befant meg i lødingen?" Fikk en kald skulder tilbake, ingen form for kundeservice ble visst og jeg betalte full pris for min siste taco salat hos Esso havna. Superbra kundeservice som jeg virkelig må ta av meg hatten for.
La til med båt etter ha møtt på problemer pga storm og bølger. La meg til ved bryggen . Til jeg ventet på smerter skulle gå bort. Lå to dager uten gi beskjed til eier av havna. Det gikk som forventet. Eiere er Esso her på stedet. Da kom eier av stasjonen å spurte meg om jeg ville ha hjelp tanke båten. Sier bare tusen takk for en fantastisk service. : Er sånn som sprer glede. : Båt ble tanket opp. : Nå kan jeg igjen starte på min hjemtur. :
Vesterålens beste bensinstasjon har tapt seg stort på butikk og service, der blir bomtur hvis du har lyst på en bolle på kveldstid.
Kjempefin Esso bensinstasjon til venstre med det samme en kommer over broen på vei til Sortland. Store, flotte lokaler med et rikholdig utvalg av bil relaterte artikler. God plass til parkering mens en tar en pause. Lett tilgjengelige toaletter også for bevegelseshemmede. Is, brus og flere sorter pølser og annen varm mat har de også. Utleie av tilhengere, flere sorter drivstoff finnes også. Alt i alt en veldig fin bensin stasjon hvor jeg gjerne stopper litt.
Burgeren vi kjøpte var gode, men litt dårlig at drikke ikke følger med når de har så pass høyere pris en andre stasjoner til Esso har. Trekker også litt ned at vi ventet nesten 30 min på få tre burger
Spiste en "Havna Spesial" . Var en helt ok hamburger, verken mer eller mindre. Pommes frites var noe slapp, og var helt uten salt. Alt i alt, litt smakløs opplevelse, men helt ok gatekjøkkenmat.
Beste pizzaen noen gang. Litt sur ho bak disken da ho måtte gi mæ tilbake penger som hun hadde tatt for mye, sånt skjer.
Bestilte en pizza og 2 burgere. For det første var prisen på pizzaen høyere enn det som sto på plakaten, men det som var mest irriterende var ventetiden. Det tok 40 minutter før maten var ferdig. Da hadde de hatt chipsen på fat iallefall 2 minutter før burgeren var ferdig, så den var ikke skikkelig varm. Pizza og burger var helt greie. Blir nok veldig lenge til at vi drar dit igjen!
Rent, godt vareutvalg. Rene toaletter. Fint gatekjøkken med god mat.
Lang ventetid, tørr burger å ansatte som e skikkelig surken
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Esso Havna Service med offentlig transport


Esso kryss 60 meter
100
762B
802
812
821
841
845
846
851
861
862
871
Sortland bru kryss 90 meter
100
762B
802
812
821
841
845
846
851
861
862
871
Kystvakta 340 meter
100
762B
802
812
821
841
845
846
851
861
862
871

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Esso Havna Service.

Sortland bensinstasjon

åpningstider, plassering. Havnegata 44 sortland burgerrestaurant kart bykart, satellitt visning. Esso Havna Service adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Esso Havna Service. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Esso Havna Service med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Esso Havna Esso Havna 5 meter Min samboer bestilte taco salat til meg da jeg kom kjørende fra fauske og skulle møte...
Esso, Sortland Esso, Sortland 11 meter Her vil du ta pit stop på Sortland. God service, godt utvalg og flotte toaletter.
Shell Shell 161 meter Billig drivstoff
Circle K Sortland Circle K Sortland 400 meter Skulle bestille hamburger men fikk beskjed at ovnen var stengt av, 1 time før stenget...
Yx Sigerfjord Yx Sigerfjord 5 km Grei mat, hyggelig betjening men litt skittent i lokalet.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler