facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Esso Kilen

Adresse: Halfdan Wilhelmsens alle 39, 3117 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 33376640
By: Tønsberg
Rute: Halfdan Wilhelmsens alle 39
Postnummer: 3117



relaterte søk: Esso app, Esso Mastercard 3,65
Anmeldelser
Greit sted, men for bilvask så vær obs på at maskinen har et helvetes høyt trykk i spyledysene, vann presset seg inn i alle baklyktene.
Vaskemaskin ødelagte øvre bremselys, de gidder ikke en gang å følge opp saken. Bedt om at de ringer meg opp flere ganger, men telefonen uteblir.
Hamburgerbar, ikke bensinstasjon!! Viktigere å steke burgere enn å ekspedere folk som skal betale bensin eller vaske bilen sin!!
Solgte for et par år tilbake "Sommer-is" fra Henning Olsen!! Verdens beste is!! Den har dessverre gått ut av produksjon. De har fortsatt veldig gode hamburgere med ost og bacon på Esso - Kilen! Den kan så absolutt anbefales. Litt ulik mengde med dressing etter som hvem som er på jobb, så noen ganger blir det litt tørt og andre ganger flyter salaten nesten i dressing. Har forsøkt å si ifra om dette, men uten alltid å lykkes, men de gjør så godt de kan og er blide og serviceinnstilte.
Digg burger, hyggelig ansatte
Grei stasjon, renhold så som så, men alt i alt greit. Men det er litt tråkig utkjøring hvor man blir tvunget til å kjøre i motsatt retning av dit man skal, så snu i rundkjøringen 400 m lenger borte før man er på rett vei. Sløsing av drivstoff og miljøforurensende. Man burde få velge selv på tider av døgnet med lite eller ingen trafikk.
Helt ufine folk som jobber natt her har ikke kunnskap om kundebehandling å svarer frekt å ufint skal i alle fall ikke sette mine bein inn her mer - 100 poeng fra meg frem til di to som jobber natt fortsatt jobber her.
I påska 2017 hadde de Freia Påskeegg 4-pack kartong for 64kr. Det var dyrt, men vi var seint ute og det var ingen andre som hadde det Kiwi/Rema/Europris/Meny. Hyggelig service!!!!!!
Ubrukelig ansatt som ikke kan lage mat som bestilt. I tillegg har han "satt maskinen på vask" når man påpeker feil. Kommer aldri tilbake.
Hyggelig betjening, de har også kjempegod burger! Noe som er sjeldent å finne på bensinstasjoner for tiden!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Esso Kilen.

Tønsberg bensinstasjon

åpningstider, plassering. Halfdan Wilhelmsens alle 39 kart bykart, satellitt visning. Esso Kilen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Esso Kilen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Esso Kilen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Circle K Tønsberg Circle K Tønsberg 190 meter Stort utvalg av diverse pølser og burgere. Etter ny sjef har de ansatte blitt mer ser...
Circle K Vestfold Circle K Vestfold 936 meter Var en hyggelig ung gutt som hjalp meg med alt det jeg trengte - både emosjonelt og m...
YX 7-Eleven Storgaten YX 7-Eleven Storgaten 1 km Forferdelig ekkel dass, her er d ikke vaska på evigheter.
Shell Shell 2 km Denne kvelden klokka 20:00 gikk min kone dit for å kjøpe en kafé, en utenlandsk mann ...
Deli de Luca Nøtterøy Deli de Luca Nøtterøy 2 km Det er litt dyrt der. Men det er alltid greit med et sted som er 24 timer åpent
Shell Kjelleveien Shell Kjelleveien 2 km Denne kvelden klokka 20:00 gikk min kone dit for å kjøpe en kafé, en utenlandsk mann ...
Tønsberg Marina As Tønsberg Marina As 3 km Vi brukte bare kiosken, men det var god is og hyggelig betjening. I tillegg var det l...
Circle K Sem Circle K Sem 6 km Det var noe galt med selvvasken når jeg vasket bilen min, jeg fikk ikke vekslet over ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler