facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Esval Miljøpark KF

Esval Miljøpark KF

Info

Esval Miljøpark KF er et kommunalt foretak som driver avfallsrelatert virksomhet, deponering og gjenvinning for innbyggerne i Nes kommune og andre aktører.

Historie

Esval Miljøpark KF ligger i Nes kommune, en flott landbrukskommune med landets største produksjon av korn. Esval forvalter all renovasjon for Nes kommunes 20 000 innbyggere, og tilbyr en rekke tjenester for aktører innen næringslivet. Esval er i stadig endring ettersom kravene til miljø, gjenvinning og sortering endres. Esval drives på en mest mulig samfunnsbevisst og miljøriktig måte, noe som igjen resulterer i gode løsninger for kommunens innbyggere, industrien og andre avfallsbesittere.

Adresse: Miljøparkvegen 112, 2160 Vormsund
Telefonnummer: 63 91 24 70
on.lavse@tsop
By: Vormsund
Rute: Miljøparkvegen 112
Postnummer: 2160


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00
Lørdag: 09:00 - 14:00


relaterte søk: esval priser, esval massedeponi, esval miljøpark kf vormsund, esval miljøpark nes, esval tømmekalender, esval avfall åpningstider, esval åpningstider, gjenvinningsstasjon vormsund
Anmeldelser
Møtte en dame som ikke var veldig på tilbudssiden. Prøvde å spørre hvor jeg kunne kaste "nisje" ting, men ble bemøtt på en skikkelig dårlig måte! Fikk ikke svar hvor jeg skulle kaste alt, og måtte google å finne ut av det selv.
Dårlig oppfølging av nettsiden. Det står at det er åpent men når jeg kommer så er det stengt. Dette er ikke første gang. Alt for dårlig.
Ryddig sted med trivelige folk hvor man får kastet avfall i trygg forvissning at det blir håndtert på rett måte.
Dårlig info ved innkjøring. Man må stå i kø minst en time før man får vite at "gratis ordningen" for Nes kommune er stoppet under korona utbruddet..anbefaler å bruke andre anlegg som har bedre logistikk. Tilsynelatende må alle stå i køen til rampen selv om man kun har el eller hageavfall, hvor det ikke er kø. Meget dårlig system og info.
Hyggelige, blide og hjelpsomme folk som jobber der. Kjempefint og stort gjennviningsted når man har rydda
Hyggelig betjening . Synd regjeringa har tatt bort 2 gratis levering og økt prisen pga Corona virus . Men da har de noe å skylde på .
Veldig dyrt! Impregnert er heller ikke gratis som det er på feks Roaf. Så kjør et annet sted.
Dårlig at de ikke er åpent i helg og etter arbeidstiden. Ofte mye kø og veldig dyrt.
Endelig åpnet opp for 5 personer på rampen. .fra tidligere maks 3 .. God plass .lett oversiktlig.
Lettvin og ryddig måte å bli kvitt avfall på.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Esval Miljøpark KF.

Vormsund miljøtjenester

åpningstider, plassering. Miljøparkvegen 112 vormsund avfallshåndteringsselskap kart bykart, satellitt visning. Esval Miljøpark KF adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Esval Miljøpark KF. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Esval Miljøpark KF med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler