facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Brumunddal

Info

Velkommen til vår Facebook-side! Her vil vi legge ut forskjellig informasjon og tilbud vi tror du vil like. Vi vil gi deg mer tid og penger til overs!

Historie

Europris er et non-food-/ dagligvarekonsern som driver et lavpriskonsept. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Vi har også butikker på Island.

For å tilrettelegge for en effektiv butikkdrift, driver vi et engros-/sentrallager som distribuerer varene til Europris. Både sentrallager og hovedkontor ligger i Fredrikstad.

Europris åpnet sin første butikk i 1992. I dag er butikkdriften bygd opp av både franchise- og egeneide butikker. Europris har som mål å tilby alle våre kunder et bredt utvalg av varer med høy kvalitet til de laveste priser.

Velkommen til Europris i Brumunddal for en hyggelig handel!

Adresse: Furnesveien 18, 2380 Brumunddal
Telefonnummer: 62 34 40 30
By: Brumunddal
Rute: Furnesveien 18
Postnummer: 2380


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: Europris vareutvalg, Europris nettbutikk, Europris åpningstider, Europris Oslo, Europris kundeavis, Europris medlem, Nille, Europris juleåpent
Nærliggende lignende selskaper
Mølla Storsenter Mølla Storsenter 194 meter Flott senter som ikke er stort,men alikavel inneholder relativt mange butikker når du...
Parkgården Kjøpesenter Parkgården Kjøpesenter 322 meter Jeg var på virus apotek .Der er det alltid koselig å komme inn.Veldig god sørvis.
Anmeldelser
Elsker denne butikken. Veldig snille å flinke ansatte
Meget bra god service
Pleier å like Europris, men må si at butikken i Brumunddal, ér av den mindre tiltalende. Den er rotete og med svært dårlig utvalg. Det blir også fort utsolgt med populære varer. Mye dere kan gjøre bedre her.
Bra kvalitet på nesten alle produkter!!
Har blitt gjort om i butikken. Litt for rotete for min del. Skulle ha vært sånn den var men de har nå delt opp veggen. Da kan man gå der istenden for å gå igjennom hele butikken. Ett lite pluss der.
Stort utvalg, men lite folk til betjening. Derimot er betjeningen veldig hyggelige.
Stort utvalg å hyggelig personale,men de er treige m å åpne en kasse til når det er lang kø.
Mange forskjellige varer med en hyggelig pris. Koselig og hjelpsom betjening
Helt grei butikk, noe dårlig utvalg. Blid betjening og er lett og finne
Helt okey plass å gjøre sin handel. God kylling
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler