facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Egersund

Europris Egersund

Info

Europris driver et lavpriskonsept innen bransjedefinisjonen bredt vareutvalg.
Vi holder til Årstaddalen i Egersund.

Historie

Europris driver et lavpriskonsept innen bransjedefinisjonen bredt vareutvalg. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Mandal i sør.

For å tilrettelegge for en effektiv butikkdrift, driver vi et engros-/sentrallager som distribuerer varene til Europris. Både sentrallager og hovedkontor ligger i Fredrikstad.

Europris åpnet sin første butikk i 1992. I dag er butikkdriften bygd opp av både franchise- og egeneide butikker. Europris har som mål å tilby alle våre kunder et bredt utvalg av varer med høy kvalitet til de laveste priser.

Adresse: Gamle Sokndalsveien 36, 4370 Egersund
Telefonnummer: 51494003
By: Egersund
Rute: Gamle Sokndalsveien 36
Postnummer: 4370


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: europris egersund åpningstider, biltema egersund, nille egersund, rema 1000 egersund, europris åpningstider, bohus egersund, europris bryne, hageland egersund
Anmeldelser
Europris Egersund bærer preg av at de ikke er en stor butikk. Betjeningen er hjelpsom, men det handler mest om stearinlys, pynt og tepper, Erfarer ofte at de har lokketilbud, hvor de tar inn et meget begrenset antall av varen de selger for lav pris. Vet ikke om dette er Europris sin strategi, eller om det er Europris Egersund som står for dette. Derfor kun tre stjerner.
Litt vanskelig å finne fram til enkelte varer,men ganske hjelpsom og hyggelig betjening,så totalt sett er dette en grei butikk å handle i.
Veldig hyggelig ansatte!! Gro Merethe må få lønnsøkning!
Godt å gå i butikken, go parkering
Svært lavt prisnivå. Stort utvalg av sesongvarer. Alltid ok planteutvalg etter sesong.
Kjekk butikk med masse produkter i sitt utvalg. Oversiktelig og greit.
Masse fine tilbud,mangler bare varene de har tilbud på som regel.
En butikk med mye utvalg på ulike varer
Flott og stor butikk med godt utvalg
Kjekk billigbutikk kor du får det meste
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Europris Egersund.

Egersund detaljhandel

åpningstider, plassering. Gamle Sokndalsveien 36 kart bykart, satellitt visning. Europris Egersund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Europris Egersund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Europris Egersund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Extra Extra 298 meter Stor og fin butikk, og veldig god service.
Øgrey-Hobby Øgrey-Hobby 1 km god servis hyggeli å handle der,men den siste båten jeg kjøpte bohusløn var ikke til ...
Spaprodukter.no Spaprodukter.no 2 km Bestilte Martine servantskap med servant. Var litt skeptisk til kvalitet pga den lave...
Badnor as / www.badnor.no Badnor as / www.badnor.no 2 km Skrekkelig dårlig service. IKKE kjøp noe der!! DET STEMMER IKKE DET DERE SIER. FØRST...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler