facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Kløfta

Europris Kløfta
Adresse: Trondheimsvegen - Kløfta 62, 2040 Kløfta, Norge
Telefonnummer: 63 97 62 30
Stat: Akershus
Distrikt: Ullensaker
By: Kløfta
Rute: Trondheimsvegen - Kløfta
Husnummer: 62
Postnummer: 2040


åpningstider

mandag: 09:00–20:00
tirsdag: 09:00–20:00
onsdag: 09:00–20:00
torsdag: 09:00–20:00
fredag: 09:00–20:00
lørdag: 09:00–19:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Felleskjøpet Kløfta Butikk Felleskjøpet Kløfta Butikk 878 meter God butikk for de som er ute etter varesortiment innenfor det Felleskjøpet tilbyr. Go...
Anmeldelser
Litt dårlig gjort å anmelde butikken etter ett besøk på lille julaften. Men det kunne vært gjort en bedre jobb for å få butikken presentabel. Pluss for at de hadde varen jeg var ute etter. God parkering. Betjeningen helt ok, jeg fikk hjelp som forventet.
Rotete butikk, varene er ikke priset. Disse damene som jobber her kan ikke svare på noe som helst, bruker Lørenskog og Furuset selv om vi bor på Kløfta.
Forferdelig god kvalitet på alt, med både varer og ansatte. Spesielt en godgutt jeg ble kjent med for litt siden. Lurer på om han het Simen. Husker spesielt det lange håret og smilet hans mens han ga med heftig kundeservice.
De har veldig mange forskjellige varer. Noen til veldig god pris.
Det var dårlig gjort og alle der som jobber behandler rasis og frekk de behandler urespektert å man kan ikke finne på noe der!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler