facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Orkanger - Oti Senteret

Europris Orkanger - Oti Senteret

Info

Lavprisbutikk

Historie

Over 200 butikker i landet



"I vår Europris butikk kan du handle alt fra kosmetikk og personlig pleie, interiør og andre ting til hjemmet, diverse fritids- og husholdningsartikler, klær og sko, utstyr og verktøy, garn, samt mat og utstyr til dyr hund, katt, fugl.Grunnen til at vi kan levere god kvalitet på lik linje med andre norske butikker i ditt nærområde, men til reduserte priser, er p.g.a. at vi kjøper inn store varepartier av gangen.Vi tilpasser vårt vareutvalg etter sesonger og høytider, samtidig som vi kontinuerlig også tilbyr gode kupp på kampanjevarer. Derfor har vi alltid mye nytt og spennende hver gang du kommer innom. Så husk å regelmessig ta turen innom oss for å bli inspirert av sesongens varer eller for å gjøre et kupp! Europris - Mer til overs."
Adresse: Tverradkomsten 60 (oti sentret), 7300 Orkanger
Telefonnummer: 72481825
By: Orkanger
Rute: Tverradkomsten 60 (oti sentret)
Postnummer: 7300


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00

Anmeldelser
Nokså bra utvalg. Litt utplukket på enkelte varer.
Billig butikk. Får hva du betaler for.
Fin butikk med masse rart
Stort utvalg rimelige priser
Supre tilbud
Veldig bra kundeservice
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Europris Orkanger - Oti Senteret.

Orkanger kjøpesenter

åpningstider, plassering. Tverradkomsten 60 (oti sentret) kart bykart, satellitt visning. Europris Orkanger - Oti Senteret adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Europris Orkanger - Oti Senteret. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Europris Orkanger - Oti Senteret med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
OTI Sentret OTI Sentret 34 meter Fint kjøpesenter med mange spennende butikker.
AMFI Orkanger AMFI Orkanger 983 meter Har de fleste butikkene. Flere spisesteder. Passe med folk. Bra parkeringsmuligheter.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler