facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Pluss Raglamyr

Europris Pluss Raglamyr

Info

Facebook side for Europris Pluss Raglamyr.

Historie

Europris er et non-food-/ dagligvarekonsern som driver et lavpriskonsept. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Vi har også butikker på Island.
For å tilrettelegge for en effektiv butikkdrift, driver vi et engros-/sentrallager som distribuerer varene til Europris. Både sentrallager og hovedkontor ligger i Fredrikstad.

Adresse: Longhammarvegen 36, 5536 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 52866761
By: Haugesund
Rute: Longhammarvegen 36
Postnummer: 5536


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: europris raglamyr åpningstider, europris åpningstider påske, europris bærum
Anmeldelser
Reklame plakat viser tilbud på sekk med toalett papir - tomt i hylla. Mannlig betjening på ca 25 år kontaktet ved kassen med spørsmål om de kunne ha på lager. Nei, hvis det ikke var i hylla, så hadde de ikke. Burde vel ta ned reklameplakater da?
Bare rot med tilbudsvarer.ikke kontroll på prisene sine. Arrogant og lite høflige betjening når dette blir tatt opp med de. FØLG MED PÅ HVA DU BETALER NÅR DU ER INNOM DER.
Han som ofte sitter i kassen gidder ikke å hilse og svarer kundene superfrekt når de klager på at de ikke har fått tilbudspris som annonsert. Tillater pågående tiggere utenfor.
Billig og godt utvalg. Hyggelig personell
Alt til hus og hage pluss litt til.
Er blitt større..
Finner lite og ingenting her
Stor og fin butikk
Ok butikk
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Europris Pluss Raglamyr.

Haugesund lavprisbutikk

åpningstider, plassering. Longhammarvegen 36 kart bykart, satellitt visning. Europris Pluss Raglamyr adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Europris Pluss Raglamyr. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Europris Pluss Raglamyr med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler