facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Pluss Åsane

Europris Pluss Åsane

Info

Europris Pluss Åsane er Norges største Europrisvarehus.

Historie

Europris tilbyr et stort og spennende utvalg innen dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker m.m. Foruten egne merkevarer selger Europris også kjente merkevarer.

Her vil vi legge ut forskjellig informasjon og tilbud vi tror du vil like. Kom også med tilbakemeldinger eller spørsmål, så skal vi hjelpe deg! Vi vil gi deg mer tid og penger til overs!



"I vår Europris butikk kan du handle alt fra kosmetikk og personlig pleie, interiør og andre ting til hjemmet, diverse fritids- og husholdningsartikler, klær og sko, utstyr og verktøy, garn, samt mat og utstyr til dyr hund, katt, fugl.Grunnen til at vi kan levere god kvalitet på lik linje med andre norske butikker i ditt nærområde, men til reduserte priser, er p.g.a. at vi kjøper inn store varepartier av gangen.Vi tilpasser vårt vareutvalg etter sesonger og høytider, samtidig som vi kontinuerlig også tilbyr gode kupp på kampanjevarer. Derfor har vi alltid mye nytt og spennende hver gang du kommer innom. Så husk å regelmessig ta turen innom oss for å bli inspirert av sesongens varer eller for å gjøre et kupp! Europris - Mer til overs."
Adresse: Liamyrane 8, 5132 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55180885
on.sirporue@682pe
By: Bergen
Rute: Liamyrane 8
Postnummer: 5132


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 19:00


relaterte søk: europris åpningstider, europris kundeavis, europris bergen, europris sandnes, europris oslo, europris tiller, europris åsane åpningstider, europris hagemøbler
Nærliggende lignende selskaper
Jula Jula 904 meter
Anmeldelser
Europris på Nyborg i Åsane er en stor butikk med et godt utvalg og en hyggelig og hjelpsom betjening. Butikken er ren og pen, med en oversiktlig og grei layout. Det er et større antall parkeringsplasser utenfor, men trafikken kan bli nokså stillestående da veinettet rundt ikke er dimensjonert for dagens trafikkmengde. Anbefaler å legge handlerunden til utenfor rushtiden. Det er et stort utvalg av butikker av forskjellige typer i senterområdet og i nærområdet.
Stor oversiktelig butikk der de ha 99% av det butikkene skal ha. Jeg trives veldig godt der, kan til tider være folksomt men du merker det ikke før du kommer i kassen, de kunne vært flere i kassen, det trekker jeg to stjerner på. Ellers er alle de alle fleste dyktige på sine avdelinger.
Litt mer utvalg en i en vanlig europris, retur kan være veldig tidskrevende. Ansatte begynte å diskutere hva de skulle gjøre med returvaren. Og stillte mange unødvendige spørsmål. Til tross for kvittering og vare kjøpt for kun noen dager siden. Hva en lysprojektor som funket dårlig og sluttet delvis å fungere.
Er svært skuffet over et lite utvalg av Icland Food dere har hatt de siste 4 mnd.
Her er det et stort utvalg av alt mulig og prisene er gode, betjeningen er meget behjelpelige og det kommer gode tilbud vær uke. Anbefales på det sterkeste
Rotete butikk lite system. Geile priser på varene, dårlig prising av tilbudsvarer. Betjeningen e sur, og dårlig kundeservice.
Utrolig rotete butikk. Hele avdelinger så tomme ut. Smågodt disken var kanskje halvfull og det som var der var veldig gammelt.
Store oversiktlige lokaler. Meget hyggelig betjening. Kan neppe kalle dette for billigbutikk da prisene har skutt i været de siste årene.
Veldig dårlig tjeneste fra ansatte. De vet ikke hva er på tilbud....
Stor og god Europris butikk som har det meste. Parkeringsplass ved inngangen og alt på ett plan, gjør dette til et egnet sted for shopping for alle som liker Europris.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Europris Pluss Åsane med offentlig transport


Industrihuset 40 meter
4
4E
87
Industrihuset 80 meter
Industrihuset 130 meter
27
4
4E
87
Liakroken 410 meter
27
4
4E

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler