facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Årnes

Europris Årnes

Info

Europris tilbyr et stort og spennende utvalg innen dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker m.m.



"I vår Europris butikk kan du handle alt fra kosmetikk og personlig pleie, interiør og andre ting til hjemmet, diverse fritids- og husholdningsartikler, klær og sko, utstyr og verktøy, garn, samt mat og utstyr til dyr hund, katt, fugl.Grunnen til at vi kan levere god kvalitet på lik linje med andre norske butikker i ditt nærområde, men til reduserte priser, er p.g.a. at vi kjøper inn store varepartier av gangen.Vi tilpasser vårt vareutvalg etter sesonger og høytider, samtidig som vi kontinuerlig også tilbyr gode kupp på kampanjevarer. Derfor har vi alltid mye nytt og spennende hver gang du kommer innom. Så husk å regelmessig ta turen innom oss for å bli inspirert av sesongens varer eller for å gjøre et kupp! Europris - Mer til overs."
Adresse: Nedre Hagavei 17, 2150 Årnes
Telefonnummer: 63902794
on.sirporue@132pe
By: Årnes
Rute: Nedre Hagavei 17
Postnummer: 2150


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: europris vormsund, felleskjøpet årnes, europris skarnes, jernia årnes, europris sørumsand, europris åpningstider påske, power årnes, europris bærum
Anmeldelser
Populært utsalg av et stort spekter handelsvarer. Egen avdeling for hagemøbler. Lavpris i forhold til dagligvarekjeder og spesialbutikker og gir mange av disse økende konkurranse pga høyere prisstigning. Butikk i segmentet varehusutsalg. Favner el-utstyr, verktøy, dagligvarer, papir, innredning, sport, leker og mye annet. Bra parkeringsmuligheter og effektiv handel. Begynner å bli lange køer foran kassa. Ikke det mest spennende. Noe slitt og lite fornyet.
Skulle kjøpe en pose med M Fikk beskjed om at hvis jeg tok 4 kostet det bare 100,00 og at jeg kunne ta 4 forskjellige Jeg tok 4 og sa til kassa dama at det vel ble 100, noe hun bekreft. Sjekket kvitteringen når jeg kom hjem og jeg hadde betalt full pris for alle 4 ikke 100,- Returnerte til butikken dagen etter med kvitteringen og fikk da beskjed om at jeg hadde tatt en feil pose med Nonstopp en hvit pose og at jeg derfor hadde betalt riktig og at jeg burde sett dette på bilde Dette opplever jeg som MEGET dårlig kundebehandling
Hadde ikke hånddesifeksjon til kunder, hverken når jeg gikk inn eller ut. Jeg etterspurte det, men fikk til svar at det hadde de ikke. Heller ingen som fulgte med på at avstand i kassakøen ble fulgt. Ikke bra nok i koronatiden.
Helt grei butikk. Gode parkeringsmuligheter! Enkelte ansatte kunne være mer behjelpelige. Til tider veldig rotete butikk, hvor ansatte lar paller med varer stå igjen i flere timer.
Bra utvalg, hyggelig betjening, men litt trangt innimellom noen av hyllene, noe som gir et litt uoversiktlig inntrykk...
Er som en EP skal være. Helt greit utvalg. Middels stor butikk.
Bra butikk, gode priser, god vareutvalg. Gratis p plass!
Fin butikk, litt trang mellom hyllene noen steder. stor parkering utenfor.
For det meste står det paller og rot over hele butikken
Mangler priser på en god del produkter. Ellers ganske standard butikk.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Europris Årnes.

årnes lavprisbutikk

åpningstider, plassering. Nedre Hagavei 17 kart bykart, satellitt visning. Europris Årnes adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Europris Årnes. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Europris Årnes med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler