facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Roa

Europris Roa

Info

Vi vil gi deg mer tid og penger til overs!

Åpningstider :

Man-Fre : 09:00-21:00
Lør : 09:00-19:00
Søn : Stengt

Historie

Europris driver et lavpriskonsept innen bransjedefinisjonen bredt vareutvalg. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Mandal i sør.

For å tilrettelegge for en effektiv butikkdrift, driver vi et engros-/sentrallager som distribuerer varene til Europris. Både sentrallager og hovedkontor ligger i Fredrikstad.

Europris åpnet sin første butikk i 1992. I dag er butikkdriften bygd opp av både franchise- og egeneide butikker. Europris har som mål å tilby alle våre kunder et bredt utvalg av varer med høy kvalitet til de laveste priser.



"I vår Europris butikk kan du handle alt fra kosmetikk og personlig pleie, interiør og andre ting til hjemmet, diverse fritids- og husholdningsartikler, klær og sko, utstyr og verktøy, garn, samt mat og utstyr til dyr hund, katt, fugl.Grunnen til at vi kan levere god kvalitet på lik linje med andre norske butikker i ditt nærområde, men til reduserte priser, er p.g.a. at vi kjøper inn store varepartier av gangen.Vi tilpasser vårt vareutvalg etter sesonger og høytider, samtidig som vi kontinuerlig også tilbyr gode kupp på kampanjevarer. Derfor har vi alltid mye nytt og spennende hver gang du kommer innom. Så husk å regelmessig ta turen innom oss for å bli inspirert av sesongens varer eller for å gjøre et kupp! Europris - Mer til overs."
Adresse: Hadelandsvegen 2128, 2740 Roa, Norway
Telefonnummer: 95808454
By: Roa
Rute: Hadelandsvegen 2128
Postnummer: 2740


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 19:00


relaterte søk: europris roa åpningstider, bunnpris roa, europris gran
Anmeldelser
Har ved lagret utendørs uten noen form for beskyttelse mot regn. Ikke handle ved her.
Grei butikk, mye varer kanskje litt for mye ut på gulvet, vanskelig å komme fram med rullestol.
En voksen mann som ga stygge blikk og stirret unormalt lenge. Det var ukomfortabelt og han var ikke kundeinnstilt i det hele tatt. Svært ukomfortabelt. Resten av de ansatte var snille
Alle er hyggelige og serviceminded
Veldig uhøflig og uhyggelig eldre ansatt. Jeg tror han oppholder seg veldig rasistisk. Anbefales ikke å kjøpe der. Unge ansatte er snille. Han eldre er tragisk, jeg tror han er en leder der. Hvordan man kan bli en leder i butikken hvis man er ikke kundeinnstilt? Han likte ikke i hele tatt at jeg skal kjøpe noe. Skal aldri kjøpe der igjen. Det gir dårlig følelse også for andre Europris butikker.
Meget hyggelig sted før en handle tur anbefales *****
For en service veldig hyggelig betjening og flinke folk ! Takk
Hyggelig betjening og ryddig butikk
Rett og slett en hyggelig betjening
Bra service og hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler