facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Sellebakk

Europris Sellebakk

Info

Europris tilbyr et stort og spennende utvalg innen dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker mm.



"I vår Europris butikk kan du handle alt fra kosmetikk og personlig pleie, interiør og andre ting til hjemmet, diverse fritids- og husholdningsartikler, klær og sko, utstyr og verktøy, garn, samt mat og utstyr til dyr hund, katt, fugl.Grunnen til at vi kan levere god kvalitet på lik linje med andre norske butikker i ditt nærområde, men til reduserte priser, er p.g.a. at vi kjøper inn store varepartier av gangen.Vi tilpasser vårt vareutvalg etter sesonger og høytider, samtidig som vi kontinuerlig også tilbyr gode kupp på kampanjevarer. Derfor har vi alltid mye nytt og spennende hver gang du kommer innom. Så husk å regelmessig ta turen innom oss for å bli inspirert av sesongens varer eller for å gjøre et kupp! Europris - Mer til overs."
Adresse: Løenveien 2, 1653 Sellebakk, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 69345240
By: Sellebakk
Rute: Løenveien 2
Postnummer: 1653


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00

Nærliggende lignende selskaper
Natures Colors UB Natures Colors UB 372 meter Natures Colors UB er en ungdomsbedrift med store ambisjoner for verden. Kreativitet o...
Plantasjen Plantasjen 384 meter Veldig koselig og innholdsrik butikk. Den er ikke så stor, men har alikevel alt man s...
By Øen By Øen 462 meter Kunstner. Forhandler av forever living produkter, Workshops/kurs, atelie, pop up buti...
Grooming Grooming 1 km Hun er veldig flink med hunder! Jeg får klippet klørne til min mellomstore hund raslk...
Anmeldelser
En større butikk på Fredikstad østside. Standard butikk, men bedre utvalg enn de små. Hyggelig betjening. God parkering.
Butikken har vennlig og hjelpsom betjening, men hvorfor benytter ikke betjeningen munnbind når de ferdes i butikken? På inngangsdøra står en stor plakat som pålegger kundene å bruke det. På spørsmål om hvorfor denne praksisen hevder de at de overholder "1-meteren", men det er ikke tilfellet for jeg ble passert av to ansatte samtidig inne i butikken helt nærme. Dessuten er det nasjonale påbudet helt krystallklart: "på offentlige steder som butikker etc...... skal munnbind brukes" Europris Sellebakk: Skjerp dere!
Øssia storsenter Her finner du Vitusapotek, Plantasjen, Ringo Leker, Nille, Rema 1000, og Europris. Etterlengtet tilbud for de som ikke har bil/ ikke reiser så ofte til byen. Håper at fler butikker kommer til, som en kleskjede med sminkeprodukter og cafeteria/take-away, spisetilbud.
Oversiktlig og ryddig butikk med det man måtte trenge til hus og hjem Super service og hyggelig betjening.
Stort utvalg, ok priser, fin beliggenht med gode gratis parkeringsmuligheter anbefales!
Kjempe hyggelig ansatte spesielt Stian! Har du tid så sving innom
Blitt bedre når dem opna nytt sted
Greie parkeringsmuligheter, hyggelig personal og romslige lokaler.
En rimelig butikk med godt vareutvalg
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler