facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Steinkjer

Europris Steinkjer

Info

Europris tilbyr et stort og spennende utvalg innen dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker m.m.



"I vår Europris butikk kan du handle alt fra kosmetikk og personlig pleie, interiør og andre ting til hjemmet, diverse fritids- og husholdningsartikler, klær og sko, utstyr og verktøy, garn, samt mat og utstyr til dyr hund, katt, fugl.Grunnen til at vi kan levere god kvalitet på lik linje med andre norske butikker i ditt nærområde, men til reduserte priser, er p.g.a. at vi kjøper inn store varepartier av gangen.Vi tilpasser vårt vareutvalg etter sesonger og høytider, samtidig som vi kontinuerlig også tilbyr gode kupp på kampanjevarer. Derfor har vi alltid mye nytt og spennende hver gang du kommer innom. Så husk å regelmessig ta turen innom oss for å bli inspirert av sesongens varer eller for å gjøre et kupp! Europris - Mer til overs."
Adresse: Sjøfartsgata 5, 7714 Steinkjer
Telefonnummer: 74140100
By: Steinkjer
Rute: Sjøfartsgata 5
Postnummer: 7714


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: europris steinkjer åpningstider, europris namsos, europris åpningstider, plantasjen steinkjer, europris kundeavis, rusta steinkjer, obs steinkjer, europris verdal
Anmeldelser
Kjempebra. God service og hyggelig betjening.
Dårlig service,uhøflig ansatte ,hadde det ikke vert for de som jobber der er butikken helt ok.Men jeg og mange andre som ser litt annerledes ut,har en alternativ klesstil etc blir behandlet som om vi alle er butikktyver,ikke uvanlig å få en ansatt eller Securitas vakt gående bak seg en halv til en meter.Dette til tross for at jeg og mange andre aldri har stjålet noe som helst på butikk noen gang.Og da butikken selger billige varer av lav kvalitet så tviler jeg på at dette et en butikktyv sitt favoritt sted.Tyver går sjelden etter billige varer av lav kvalitet og derfor føles det extra krenkende å bli mistenkelig gjort som tyv på en slik butikk.Som om man er en tyv på leting etter billig søppel man kan stjele når man som kunde faktisk ser etter noe av brukbar kvalitet til lav pris man kan kjøpe.Og sjekker man butikker som biltema,jula og rusta finner man d samme bare av mye bedre kvalitet og faktisk til en god del lavere priser.Så mitt råd er:sjekk ut di andre billigbutikkene så sparer d penger,får bedre varer og blir behandlet bra av serviceinstilte ansatte!
Har det studenten trenger til en lav pris. Personellet er hyggelig :-
Europris er Europris
Oversatt av Google Gode ​​tilbud og nyttige ting Original Good offers and helpful stuff
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler